![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
cauta un tips la toba aia..va arata mai bine...
in rest felicitari...da te tii bine.. |
mult mai bine arata....dar cum de ai frecat si bibilit atata la ea si la placutele alea nu te-ai uitat niciodata....satzi fie rusine:D:D:D
|
Bravo Cosmine chiar arata bine de tot !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Acum am ajuns la Sighisoara, si franele sunt ca dracu.. Bat in volan, cred ca discurile sunt ovalizate, pot sa le mai fac ceva in afara sa le schimb ? Domnul Alexandru, BMW-SEX sau B 25 BUZ, nu a fost serios, sa-mi spuna ca bat discurile .. Astept sfaturi si pareri de la voi. |
discurile pot sa bata si din cauza mizeriei si depunerii dintre disc si butuc....dale jos curata bine acolo si vezi cum se comporta dupa
|
21 Attachment(s)
Quote:
Sa mai postam si cateva poze de la Sighisoara:D |
Quote:
On ' A iesit bine masina ta, bafta in continuare! Poti incerca sa le duci la un strungar, am incercat si eu odata sa le fac si tot au iesit ovalizate. Depinde cat de tare sunt , le poti scoate cand e vorba de 1,2 mm diferenta poate! Numai bine |
4 Attachment(s)
Quote:
Multumesc mult pentru complimente. Cateva poze, si dovada ca am participat la intalnire :D Oameni de nota 200+ este prima intalnire la care particip, si pot spune ca am ramas placut surprins de reactia lor la masina, chiar nu ma asteptam :D |
Quote:
|
va avea omu probleme si griji pe cap...
|
4 Attachment(s)
Vaaai, dar ce avem noi aici ?8) Mult asteptatele geamuri clare la proiectoare :D
|
Ce te-a facut sa doresti sticla clara la proiectoare ?
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Gata si proiectoarele, imi cer scuze pentru claritatea fotografiilor. Proiectoarelor originale, le-am administrat un tratament prin matuire, si lacuire, au iesit destul de ok, dar mai trebuie o mana de lac la ele:-)
P.S: Imi cer scuze pentru fotografiile puse aiurea, dar nu stiu de ce nu le afiseaza drept.. |
Personal le-as fi facut interiorul negru daca tot ai pus sticla clara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning