![]() |
Re: O bila/ diverse in week-end ?
pai atunci hai inspre weekend..ceva... o bila. vineri. blah blah. si sa facem una sa vina si Don-Bon-Ron.
|
Quote:
|
aia era culmea cosmo` cu 2000 minute mha...si dak n`are kredit frate ??...minche la el...
deci ramane vinerea asta ..tot p`akolo |
bip pe cosmote? Pai asta e culmea zgarceniei! :))
|
Quote:
Vineri vin cu placere! |
Quote:
|
vine weekendul? vineri? ardem o bila...dar nu ca data trecuta. o provoc direct pe alexa, ca am ceva datorii la ea, si pe miruna. ca sa nu fie singura.
hai..ne organizam? facem rezervare? ziceti... |
yo vin...bogdane...ma bag....k n`o sa fiu obosit k vinerea trekuta....
|
Mama ce rupt am fost si eu vineri.
Am stat draq toata ziua pe drumuri si am alergat prin Buzau si sambata aveam examen. Vai ce rupt am fost!!! Nu cred ca va onorez cu prezentza la biliard. Vreau sa ma intalnesc cu niste vechi prieteni... |
auzi men....si sa stau in dreapta ...atat de mult in mashina e obositor:)...yo bare nici n`am dormit...am ajuns aksa...am halit ...am stat 2 ore si ...iar pe strazi pana pe la 11 si ceva knd m`ai lasat si pe mine!!>..eram la biliard...mi se inchideau ochii de somn....in starea in kre eram knd am plekt...nu kred k nimeream vreo bila!!!....
hai mha ..treci makr sa fumezi o tzigara...mai stai la o vb pm!!dak in week`end pleci`....aseara urla moderatoru` jr dupa tine:)....k se plictiseshte dak pleci la munte in week`endu` asta... ziceau ashtia ceva de`o deplasare...si moderatoru` jr`u a zis k dak nu e bon`u sa fak ghidushii nu mere:).... orikum kred k ne gasim vineri ...la o vb ... |
Plm..., daca am destula zeama, ma intorc sambata seara de la Zarnesti si mergem unde trebuie si tot sambata noapte spre duminica ma intorc la Zarnesti..., am mai facut eu ocolul judetzelor in cateva ore... nu Krav...?
|
pey ....da ai vectra powa in dotare....normal se se face ocolu` judetelor ...ori la consum ...ori la minute:))...deokmdata ramane de vb...orikum vb diseara...dupa examen:D
|
Quote:
|
dragosheeeee.....next...hai...avanseaza in linia defensiva aciulea...sau ti`e frik sa joci ??....dak joci cu bogdan tre` sa joci cu cu dragosh...:)...
winner take`s it all!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning