![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
Quote:
cum zicea ggd-u marti e gata, sigur de data asta! e rau sa traiesti in romania si sa ai de a face cu oameni care nu prea au nici o legatura cu modificarile masinilor! abia astept:D |
hai ca se contureaza ceva prea tare...:D
|
o mica intrebare?trebuia sa fii imbotit sa scoti bandourile laterale?:):):):):):) sper sa nu te fi jignit ;)
|
hai .. blondule scoate`o :D ...
|
Quote:
am fost si azi la service, am mai facut un pik de scandal k sa fie maine gata, cu toate astea crek nu o scot maine, nu imi place cum a iesit o usa, si crek ii pun sa o refaca, simt ca nu mai rezist, deja am o luna de zile de cand e in service, dar dak tot am asteptat atat macar trebuia sa iasa k-lumea, nu? :evil: |
Quote:
EDIT: MOR CAND NU FACE CINEVA TREABA BUNA.DAR PRETENTII LA BANI AU! |
Quote:
lasa mah,ce-ti trebuie masina! da iti dai seama,o luna de zile nu ai mai bagat benzina,nu ai mai folosit-o,are mai putini km! ;) |
Quote:
|
da baieti...o sa tin minte, ms de incurajari:evil: :lalala:
am fost azi acolo si am ramas uimit....in cel mai jalnic mod posibil, nu se ocupa nimeni de asamblarea masinii, pana nu m-am certat cu toata lumea din service, de la director, sef de service, pana la tapitzer si thinichigiu, nu s-a apucat de ea. era aproape gata, insa li s-a terminat programul de lucru si au plecat acasa, deci e incredibil ce se intampla in tzara asta..... iar m-au amanat...maine :pissed: :shrug_no: |
Quote:
maine oricum scoate masina din service si va fi si retusata k dc nu murim cu ei de gat. :twisted: |
Quote:
Sorry BLONDULE si sper sa scoti masina de la facut si data viitoare sa mai intrebi si tu pe cine sti ca mai are relatii in domeniul asta cu SERVICE si ASIGURARI !! :idea: :o |
Quote:
|
Tare proiectul..incet si sigur,te apreciez ca esti perseverent pt chestiile astea dureaza daca nu esti plin d lovelele lu tata..de service-uri stai linistit..toate sunt asa(si eu am patzit la fel)Succes si asteptam poze.
|
am scos masina, eu snt multumit cum arata...mai are nevoie de cateva reglaje, p ici, p colo si crek barile revopsite, dar asta mai incolo.
mie imi place, e normal, e a mea, dupa ce pune ggd-u poze sa-mi ziciti dak va place si voua |
asteptam pozele, dak prin cartier nu ne intalnim;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning