![]() |
Re: Dgh
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
...:::FRAM - E30 powered by ///M Turbo:::... |
3 Attachment(s)
...:::FRAM - E30 powered by ///M Turbo:::... |
Quote:
salutare , voi suntetzi baieti din suedia ???? cum e turbina arata grav rau ! |
Frumoase pozele! :twisted:
|
Fram cu faru ala scos are fata de pirat :> si turbo ala il asteptam pe masina in actiune :D
|
Dupa parerea mea umila este cel mai frumos urs ,e pe gustu meu autentic 100% .
Un sfat. Man sa nu renunti la chitu asta de m de pe masina pt nici un chit de fibra vre-o data existent oricat de mult ti-ar place. Multa bafta A nu mai vb ca fuge f f grav. Felicitari omule ca esti un adevarat inpatimit. |
Quote:
turbiana asta arata extrem de periculos ...simti ceva in jurul inimii cand o vezi.. se scrie istorie in fata noasta... RESPECT |
ioioioi Acuma cu TURBO le va rupe gura la o gramada ,,,,,,,,,,,,,:2gun: :2gun: :2gun: 8) :2gun:
|
bv DHG respect pt astia vechi care tot nu se lasa :D bv voua si bafta in continuare sa o tineti tot asa
|
salut . ee dabea aku incepe distractie .;) si skillz felicitari pentru poze . esti artist man ;)
|
nu am de ce sa ma supar,prietenia noastra e mult prea mare ca sa ma supar pt atat si pana la urma tot trebuia sa vada lumea.mai sunt cateva piese care mai trebuie sa vina si ne apucam de montat.nu voi renunta niciodata la kitul M technic II ,niciodata,multumesc pt poze....
|
nasy...poate cu acest turbo care il pui acum...il scoti pe sebi cu impreza pe strada:D ce zici cum suna :X:?
|
zic eu barfing sound !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning