![]() |
Re: Sa ne cunoastem....
bine ai venit :)
|
Quote:
|
Nume : Cosmin
Masina : Dacia break tuning:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Ali_ump;993910]Pai nu se pot face integrari daca tu treci prin centru si nu opresti ..si `nu vb numai de` vineri seara ..si de restu zilelor din sapt:rolleyes2 [/QUOTEp
t pot contrazice cu mai multe argumente referitor la ce ai zis mai sus... vinerea trecuta am zis k vin..chiar dac am avut treaba..tot am venit.. dac ar fi lumea mai cu nasu la nivelu tuturor... ar fi mai bine.. :) |
Acum e mmult mai bine ca inainte sa stii ...oamenii sunt ok ...si io intot deauna am incercat sa stau de vb cu toata lumea ...astfel incat sa se integreze cat mai usor in grup ..dar trebe vointa si din partea ta...dca stai deoparte nu ai cum...
|
1 Attachment(s)
Salu Cristi 20 ani posesor permis si masina tunung tuning tuning si femei frumoase,de treaba pasionate de tuning;) Seat Leon 1.9 TDI 150CP(cip)
|
Bine ai venit printre noi ..shedere cat mai lunga :D
|
printre voi is de ceva timp...dar abea acum a inceput sa ma atraga forumul... ;) sedere va fi lunga...:)
|
atuncea ne vedem diseara la intalnire nu?
|
dak stau sa ma gandesc cam din martie 2005 is pe forum 4tuning dar nu prea ma pasionat...pana sa infiintat comunitatea 4tuning in piatra ;) incet incet o sa fim mari :P:);)
pai din pacate...NU:(:(:( eu sunt in cluj deocamdata...dar este timp sa ne vedem;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning