![]() |
Re: Comunitatea Saab - Discutii diverse
Eu zic ca nu. Dupa parerea mea nu se potrivesc deloc cu spiritul Saab.
Pe ce model ai vrea sa le pui? |
Ca si nuca in perete
|
Quote:
|
Salutare. Am un prieten cu un Saab 93 din 2003 caruia i-a lovit si spart cineva oglinda de la sofer. Stie cineva vreouna la dezmebrat ? Ca noua...nu se atinge.. e scumpa rau.
|
Sfatuieste-l sa isi faca cont pe forumul saab si poate are noroc pe acolo , sunt si ebay.co.uk niste variante mai ieftine.
|
Salut !
George,40 ani,Buzau "married with children" un fel de Al Bundy mioritic,fost posesor de Volvo 850 2,5 t vreau sa achizitionez un Saab 9-3 din 2000-2003,benzinar !Am citit destul de mult despre achizitie si am inteles ca indicat ar fi sa o iau din Suedia !Sincer habar nu am cat este taxa de timbru !Ca bani as da maxim 5000 e + drum etc !Nu as vrea sa o iau din Fritzland sa nu tratez cu alde Ahmad,Rashid,Ivan de prin autohauss-uri si timp sa cau la privatten nu am ! Astep sfaturi si sugestii ! PS-benzinar sau diesel ?Mentionez ca o sa fac cam 15.000-20.000 km pe an ! |
Salut.
Uite o masina foarte misto: https://olx.ro/oferta/vind-schimb-saa...tml#1d7ade9905 |
Salut
Am un Saab 9-3/2003, 1998 cmc turbo benzina, 185 CP 200000km, climatronic, etc. adusa de mine din Suedia de la un prieten care a cumparat-o direct din Autoshow. Stare impecabila, o masina excelenta de care sunt foarte atasat, din pacate insa trebuie sa ma despart de ea. As vrea s-o dau numai unui fan Saab. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning