| DjRainManFast |
28-02-05 21:11 |
Doamne...acum am dat de topic si am citit!!! Good damn dar nu stiu ce sa zic.....BMW pisicuta e preferatul meu....e cel mai tare BMW dupa mine...mai ales M-u. Dar ....voi stiti cate ceva de OPEL!!! Motoru poate nu tine el....caroseria nu o fi ca aia de bmw...dar cand esti in BMW 320 si nu poti se vezi decat sporurile de la Calibra 20 16v FSI si injuri de mama focului ca se tot indeparteaza ce mai zici frate?????? Eu stiu ca bmw o da in drifturi cerculete si alea...iar daca le conduce unu care se pricepe pe viraje e superior...dar in rest sa te bucuri daca descivrezi ce nr are!! :P apropo era un cielo la legale ... cu motor de opel....si cam facea legea..dc oare?????? eu prefer BMW pt ca imi place mai mult decat calibra...e gustul meu..dar daca imi iau ...ii salut cu respect pe aia cu calibra.
Am mers cu pisica coupe si cabrio si nu tocmai incet...am condus calibra 20 8v....si am fost pasager in FSI si cant a sarit acum de la 80 la 100 am plans....si daca ma gandesc la turbo......uit putin de BMW. Asa ca eu zic sa vb despre ele dupa ce le vedem la treaba..una langa alta. Dar totosi daca vb de M trebuie sa uitam de calibra....asa ca pana la urma daca faci calculu bani...calibra=FUN,RUSINE la un inganfat cu BMW si mai scoti si fata la o pizza !!! si sa fie clar daca ar fi sa aleg as lua BMW pisicuta pt ca pur si simplu iubesc masina aia(cum arata..cum suna si spatele ma invarte)!!!!!
|