![]() |
Re: Masina mea: Corsarino Mantzel Corsa B 1.6 16v
1 Attachment(s)
Mersi Florin. Pt curse am 2 seturi de jante pe 14. Astea vor fi "de fitze":D. La CNIA nu ma mai duc.
Ok Flavius. Nu pot Adi sa stau pe loc, am incercat da' nu merge. Mersi. Azi am trimis chip-uri lui Denis din Brasov pt. Tigra 1.6 si lui Florin din Craiova cu Corsa 1.6. Ambele au limitarea ridicata la 7200 rpm. Va astept cu impresii bad boys:twisted:. La montaj scoateti bornele la baterie(important, se poate arde ECU), scoateti capacul metalic, scoateti chip-ul din soclu cu grija, tragand cate putin din toate partile(soclul la chip-ul mic are niste gauri la colturi-de acolo se trage Florin, din fiecare colt). Chipul mare are o scobitura la un capat, cel mic are un colt taiat - respectati pozitia si il montati la fel cum a fost cel standard. Inainte sa apasati chip-ul in soclu asigurati-va ca fiecare piciorus e la locul lui. Se baga la fel apasand in mod egal, nu folositi surubelnita sau alte obiecte metalice. Se monteaza totul la loc dupa care RUPETI-LE FASHULLLL:D. |
1 Attachment(s)
O poza de la Drift Fest
|
potenta rau masina.te-am vazut la fest.pacat de incidentul ala.
|
Am primit cipul de la Corsarino si pot sa zic ca rupe!! :D Sunt foarte multumit de el. Accelerarea e mult mai agresiva acum. Eu am motorul de 1.4 cu calculator de 1.6 si cip a la Corsarino:D Deci pot sa spun ca e cu totul alta masina acum :rockon: O sa incerc sa revin si cu un filmulet sa vedeti despre ce vorbesc :) Se merita investitia!
|
1 Attachment(s)
Super poza Florin:-).
Am rupt fuzeta Marius, s-a remediat. E primul incident serios in 10 ani, bine ca nu a fost mai grav. Supeeer Denis. Ma bucur ca trage bine:D. Sa incerci si cu benzina de 100 o sa mearga si mai bine. Cu 95 intra senzorul de detonatie devreme si nu da voie la avans agresiv. Se tureaza pana la 7200? Acum am vazut, ti-ai schimbat nickname-ul? Am pus pana la urma bara de rigidizare dupa ce am mutat din nou vasul de lichid de frana. |
Ce-ai facut tu Nelule la Drift Fest, ai bagat parchet sub rotile spate si le-ai aratat drift autohton? :) Esti tare omule, faci masina racheta. Stiind ca masina asta a ta este masina de zi cu zi, dupa toate modificarile astea cu cat ti-a crescut consumul?
|
Era misto cu parchet Adi, dar nu mi-a trecut prin cap:idea:, am pus rotile alea inguste pe spate.
De cand am pus clapetele a cam sarit consumul, in oras cred ca imi ia 12-13 iar afara la mers civilizat(adica pana in 120) cam 7%. Azi am facut un drum de 100 km in afara si am consumat 9% dar unde s-a putut am mers tare adica nu prea a coborat sub 5000 rpm. Dar si senzatiile sunt altele, more fun:D. |
1 Attachment(s)
Just arrived. Grila noua fagure fara sigla:D.
|
da smecherie nelutule si au fost 180 km:)) din care 90 sa mers repejor iar ceilalti batraneste sa ajungem acasa;)).......oricum masina rupeeeeeeeeeee
|
2 Attachment(s)
"Fashion Days" continua, huse noi la maneta de viteze si de frana de mana "carbon look" si talismanul meu norocos:-).
|
1 Attachment(s)
Cumpar capac bara spate argintiu ca in poza.
Schimb capac rezervor cu ornament Steinmetz - cu capac rezervor argintiu + 50 lei. Se potriveste si de la Tigra si Astra G, probabil si alte modele Opel. |
1 Attachment(s)
Azi am masurat compresia la motor. Multumesc lui Florin si Iulica de la Anirox ca m-au ajutat cu masurarea. Sunt inca in rodaj dupa segmentare, am facut 600 km si compresia a iesit 18,5 bar pe fiecare piston:shock:.! Nu sariti ca nu am masurat bine, masor de 2 ani cu acelasi ceas si in aceleasi conditii.
Mi-au iesit vorbe ca merg cu metanol si de-aia scoate flacari, dar e de la compresie;). |
Tuica, tuica ii mai pui peste metanol de obtii compresia asta? :D
Si inainte ce compresie aveai? |
Nelutu imi place maxim cum poate sa traga Morsa ta :D pentru un 1.6 e forta :D spor incontinuare :D .
|
1 Attachment(s)
Cu tuica functionez eu nu masina. Inainte aveam 16,5 bari compresia(dupa 3000 km de la segmentare). In manual scrie ca o compresie normala este intre 14 si 17 bari.
Mersi Lalyus, nu trage cum trebuie, nu are cuplu in ture joase, dar e in lucru, se rezolva:D. Va amintiti "filtrele" mele albastre pt. trompete? Nu mai sunt, au calatorit putin prin motor:rolleyes2. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning