![]() |
Re: Bz 02 YBM ... My Car !
Aripile :
Stanga ... am incercat eu sa o fac dar a iesit un k****t .... vina mea Dreapta ... gasita in parcare lovita , destul de rau + bara + fusta din fata ... deabea am reusit sa indrept fusta ..... Aripile le schimb cand da caldura si intra masina la reconditionat .... am gasit la cineva care avea un piese auto si a dat faliment in 99' ... si are aripi de 1300 de pitesti si alte multe pise VECHI :) ... |
Ce placute de frana sa imi cumpar ?
am avut fermit si in 9000 de km am ajuns la fier :| si nu erau infranate rotile sa zici ca a frecat incontinu ... :| |
Jurid, Ferodo in nici un caz Brembo
|
1 Attachment(s)
...Renault la 31 lei...15000 km si mai mergeau lejer inca 5000
|
:) degeaba tin 125132342 de km important e sa tina cum trebuie... daca vrei sa te tina mult ia Brembo... schimbi de 5 ori discurile si o data placutele :lol:
|
Sa stii ca tin chiar bine.Se simte cand "musca" din disc si fata de petardele de Fermit nu fac santuri in discuri si nici nu scartzaie.
Nu am incercat celelalte marci pentru ca astea mi s'au parut mai convenabile ca pret/calitate. Ramane la alegerea fiecaruia.Eu astea le'am incercat, mi'au placut, sunt la al treilea set si nu si'au schimbat calitatea in timp cum fac in ultimul timp marcile "consacrate". |
pai daca nu incerci nu ai cum sa compari 8)
astea de care zici tu sunt CLAR mai bune ca fermiturile :rolleyes2 |
Quote:
|
Ferodo! Brembo sunt extrem de dure si iti fac discurile zdrente
|
Quote:
|
intrebare ... sfaturi
De unde pot achizitiona vopsea auto ... caut in special nuanta "verde dragon" cat imi trebuie (cantitativ ) pentru tot exteriorul masini ? |
Quote:
|
:sad::sad::sad::sad::sad:
Necaz mare imi pierde ulei mult .Nu stiu de unde ? :?: Am la variante ... tot motoru de la buji in jos e nu mai ulei .... am inteles iese vapori de ulei pe langa capacu de la ulei da in halu asta ? Am dat scutu jos ... baia de ulei nu e nici macar zgariata , masina nu a mers fara scut nici 10 km ... busonu de la ulei era strans .... Din ce am vazut mult ulei era pe la filtru de ulei si la sonda .. datimi si mie idei ce sa fac ... de la ce sa fie ..unde trebuie sa ma uit ..... sa dau jos motoru ..? Si inca ceva ... am gasit ulei pe langa buji ... bujiile stranse bine ... :!: |
am uitat sa specific ....
Curge mult cand sta pe loc ... nu cred ca are cum pe la filtru de ulei sau la sonda ... ulei stang in baie cand masina sta pe loc. .. |
Cred ca e vreun semering.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning