![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
Un mod usor de a face un sablon.
|
Quote:
|
mai bine cumparai o garnitura de evacuare, si aveai sablonul perfect ;)
|
Quote:
|
Foarte tare Dacia asta. Nu stiu daca mai e nevoie insa iti zic si eu Bravo si spor la munca in continuare. Pana acuma vad ca merge bine treaba si se misca si bine. E cu atat mai tare masinutza ca nu i-ai facut prea multe la exterior, deci baga tot ce poti in motoras ca tabla tine :-). Spor la munca si astept cu nerabdare sa vad cum continua proiectul
|
Merci pt aprecieri.......crede-ma sunt mai curios decat oricine sa vad cum va functiona........mai e putin
|
4 Attachment(s)
Work in progress...din pacate cam incet........dar asta e.....timp nu e.....dar e pe drumul cel bun
|
faceai garniturile pt evacuare ? sau ce ? ce cauta poza cu turbina aici ? :))
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dupa o pauza....din nou la lucru.......work in progress.......asta nu e produsul final.
|
sa planezi flansele ca s-au strambat rau de tot in urma sudurii.
P.S. cam urate sudurile alea :P |
Quote:
Intr-adevar s-au tras de la sudura si nu mai sunt drepte fetele......se rezolva imediat.In ceea ce priveste sudura....pt ca e home made.......si pt ca nu sunt sudor......a iesit asa.... O sa remediez cumva aspectul estetic....desi prea putin conteaza.Azi ii sudez si flansa de la turbina si o sa vad cat e de luat din ambele fete ...pt ca o sa se traga si mai tare.Sper ca luni sa fie urcata pe masina........ |
Ce atelier interesant ai:twisted:foarte tare Succes in continoare!;)
|
Merci.....am ajuns la forma finala a galeriei.....marti turbina va fi pe masina definitiv......si de acolo...urmeaza distractia........stay tuned.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning