![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Quote:
|
nu tin ma cu ei da nu te-ai plictisit sa le tot zici si de fiecare data apare alt zmeu , acum il inteleg pe tau de ce zicea ca vine militia la polivalenta si ia taloane si da amenzi ,din cauza zmeilor
deci zmeilor va doresc numai bine, multi bani in buzunare pt amenzi. cauciucuri si eventualele reparatii la masini, da am si yo o rugaminte faceti cerculete cu tractiune fata , intoarceri cu frana de mana si ce mai stiti voi in alta parte nu langa noi |
ok...promit k nu mai fac, sunt iertat?:D
|
bai yo nu am nimic cu tine dar mai intai gandestete de 2 ori inainte sa mai faci chesti dastea
- tot ce faci tu faci pe bani tai sau pe bani alor tai, cu bani aia poti sa faci altceva - dar pana la urma e masina ta si bani tai deci din partea mea rupei rotile |
deci faza nu e k-mi stric masina...faza e k toata lumea s-a suparat si ma injura ...oricum...sorry ink odata!
|
faza e k nu prea ne intereseaza daca vreunu din zmei isi strica masina sau chestii d genu asta .... ce ne deranjeaza p noi e ca voi faceti ce faceti si dupaia plecati k va e putin frica sa nu vina martienii sa va dea neste puncte si o amenda, si ramanem noi astia care nu facem absolut nimic si se ia tot d noi.....
|
23 Attachment(s)
shi alte poze d sambata :P
|
sportul verde arata mai bine in poze decat in realitate...Ma refer la culoare ca in rest masina nu imi place.In schimb vreau sa spun ca il respect pe detinatorul ei daca a facut drumul din provincie pentru aceasta intrunire.
|
Quote:
1. Nu stiu cu ce te calcam eu tocmai pe tine pe nervi. 2. Nu sunt figurant deloc, chiar din contra, dupa ce ati venit, am admirat unele masini ale clubului vostru. 3. Nu era sa-mi iau bataie de la nimeni, nu stiu ce-ai vazut tu, nu mai vorbi aiurea. 4. Stau chiar acolo in cartier, la 300 de metri de Academia Militara, deci stiu prea bine cand vine politia, pe unde vine, cand se instaleaza radaru` si alte amanunte din astea plus ca ma uitam inainte de fiecare cerculet sa vad daca vine cineva. Daca vroiam sa va perturb intalnirea, nu stateam sa ma invart aiurea pe platou la Academie... puteam sa sun direct la 112. Si daca o luam asa... ma mir cum de nu te iei de baiatu` cu Megane-u` gri metalizat, care s-a invartit cu frana de mana, pe langa masinile si autobuzele care coborau panta, inainte sa plecati ? 5. Respect ! :D |
Megane-ul a fost pozat alaturi de loganul rosu si pus pe "lista neagra" , intr-un post anterior! Cred ca baietii au spus destul de clar ca nu vor "show"... pentru ca asta atrage politia! Si stii ca e un cartier plin de babalaci :rolleyes2 care reclama orice ***uri!
In rest, mi-a placut intalnirea! sper ca la urmatoarele sa nu mai degeram! :D |
Quote:
|
WRC, nu am postat aici ca sa caut cearta, nu m-am bagat cu tine in seama, vezi-ti de treaba ta si nu-mi spune mie ce sa fac. In leg. cu Nostradamus, nu ai haz deloc. Daca nu ai inteles ce-am vrut sa zic mai sus, nici nu-ti mai da silinta. OFF TOPIC, sper sa fie ultimul.
|
faza cu cartieru de babalaci e chiar adevarata.Iar la un moment dat au inceput sa se stranga toti batranii sa vada ei care e combinatia cu daciile alea multe parcate.
|
urata chestia aia verde
si-a batut joc de masina proprietarul...... |
Ce nu e clar? cand suntem noi adunati nu mai faceti cercuri, si alte ghidusii. Daca veniti, stati dracu potoliti.
Zmeule cu "pejo-ul" daca nu eram noi acolo te-ai mai fi invartit? Cred ca nu, pt ca nu avea cine sa te vada,si nu ti se mai umflau coitzele. Crezi ca s-a udat vreo femeie cand te-a vazut? Mi-e scarba. Poti sa omori masina cat vrei, pana spargi cauciucurile de unu singur, nu sa le faci altora probleme. Du-te pe un camp unde esti singur. S-au mai intamplat cazuri cand din astia ca tine s-au dat in spectacol, au fugit, si ne-am luat noi amenzi. Pustiu cu Megane-ul, tovarasu celui cu Loganul (inocentul care "nu a facut nimic", doar 2-3 cercuri) era sa cauzeze cateva accidente. Nici nu cred ca a observat,cand au trecut 3 masini la 2 metrii de el. Probabil unii cred ca masina este o jucarie in proportii mai mari. MATURIZAREA, ca degeaba aveti anii pe care ii aveti ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning