![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
(warning, long post ahead):!:
Minus pentru kagula.89! Nota 2! Deci, sa incepem cu inceputul: intr-o zi frumoasa, am primit un pm de la kagula, ca vinde un Ferrari 550 Maranello. Fiind o macheta care mi-o doream mult, am zis ca sa vorbesc pe mess cu el. Ok... Am inceput discutia, el m-a intrebat ca nu am ceva la schimb. I-am spus ca nu dau din machete, dar tot a insistat si a zis ca el vrea sa fac schimb, nu sa-si vanda macheta. Eu m-am hotarat sa nu mai fac schimburi, de la o faza cunoscuta. Pana la urma a zis ca sa ne intalnim face-to-face, ca vine la Cluj, aduce Ferrari`u, si daca tot nu vreau sa fac schimb, sa-l ajut sa-si caute ceva macheta prin magazinele din Cluj. Bineinteles ca n-aveam nici un chef sa merg prin toate hipermarketurile sa-l ajut sa-si caute macheta (un Dodge Charger). I-am zis ca de ce nu poate sa-si caute singur, iar dupa ce a vazut asta a iesit... Am crezut ca am incheiat afacerile cu el, dar nici vorba de asta... Peste cateva zile, imi spune ca va veni la Cluj in timpul saptamanii (pentru ca in weekend eu nu puteam sa ma intalnesc cu el). I-am spus ca e ok, dar sa ne intalnim numai pentru Ferrari, nu sa il ajut sa-si caute Dodge Charger. El a fost de acord, si eu la fel, si ramanea sa ne intalnim in timpul saptamanii. Vineri, imi da mass ca nu mai poate veni, asa ca sa mi-o trimita prin posta. Am acceptat, desi m-a cam enervat faza. asta fusese acum cateva saptamani... Mi-a pus coletul, l-am asteptat o saptamana si ceva, dupa care mi-a dat mass din nou ca l-a primit inapoi, ca era adresa gresita. Eu m-am uitat in arhiva de mesaje, si am vazut ca i-am dat corect adresa. I-am cerut sa-mi dea o poza (cu printscreenn) cu "greseala de la adresa". Bineintes, era o imagine modificata. I-am spus sa nu il mai trimita, la care el a zis ca de ce l-am ***** cu toate astea, ca el doar vrea sa-si vanda macheta. Din nou, l-am iertat, si i-am zis totusi s-o puna din nou, i-am dat adresa (am verificat-o de 15 ori inainte sa i-o dau), si a zis ca e ok , si ca il pune luni (lunea aceasta), si de luni pana azi (vineri) il tot astept si nu vine:sad: IN CONCLUZIE, SA NU FACETI AFACERI CU EL, CA POATE VETI FI IN MORMANT PANA VĂ V-A VENI COLETUL DE LA EL! si apropo, i-am trimis un mesaj ieri ca nu mi-a ajuns coletul , si el n-a raspuns, de o perioada de timp nu mai e pe mess |
Nu trimiteti pachet catre lupulucian ... am trimis eu 2 machete 1/18 si mi-au venit inapoi, iar el imi spune ca nu i-a ajuns ... asa ca aveti grija, are un mare MINUS !
|
Quote:
|
Racer21 nu inteleg de ce te mai agiti ? Daca omului nu ii trebuie banii , care e problema ? Repet , eu am patit lucrul asta cu alti trei "colectionari-vanzatori" : Bubu21 , alynex si tzutzu2009 . repet , daca oamenilor nu le trebuie banii si au vrut sa posteze si ei thread-uri de vanzare ( probabil au crezut ca e vreo moda ) care e problema ? Sanatate lor si noua si pe viitor ii evitam . Asta e !
|
Quote:
Am spus ca atunci cand pun pachetul te anunt... Multumesc pentru minusul acordat:), si banuiesc ca nu mai ai nevoie de Frontera si Porche,nu? |
Alynex , mie nu imi place sa acord minusuri . Dar de cand am vorbit pana acum cam cat timp a trecut ? Puteai foarte simplu si usor sa dai un pm , nu crezi ? Eu am nevoie in continuare de ele , cu atat mai mult cu cat Frontera vreau sa o dau cadou cuiva care are masina 1/1 . Tu in locul meu ce ai fi facut ?
|
As fi luat contactul cu persoana in cauza(eu),ca poate am avut si eu niste probleme, cum au toti, apoi as fi spus peste tot ca is om neserios.
|
Man cred ca nu intelegi urmatoarea diferenta : tu esti vanzatorul , eu cumparatorul . Tu ai nevoie sa-ti vinzi marfa , iar eu cumpar ce imi place si ce am nevoie in colectie sau pentru alte motive . Care e problema ? Incerci cumva sa ma scoti pe mine vinovat ca nu mi-ai trimis coletul pana acum si pentru ca nu te-am contactat sa-ti cer explicatii ? Sa fim seriosi ! Am avut si eu probleme de genul asta , dar eu i-am contactat pe cei care asteptau coletul de la mine , nu invers , si le-am explicat ce s-a intamplat de nu le-au venit coletele . Intelegi ? In alta ordine de idei , uita-te cand am vorbit ultima oara despre machetele in cauza , si uita-te cand ti-am dat minusul si apoi fa un calcul inmultind numarul de zile cu 2 drumuri / zi facute de mine la Posta . Intre ziua in care ti-am dat adresa pana acum , am mai ridicat 5 ( cinci ) colete , asa ca ce sa inteleg ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Plus 10 pentru alynex , ocazie cu care retrag minusul acordat acum cateva zile. Plus pentru calitatea machetelor si ambalare ;)
Plus de asemenea pentru nuculetul si NECROPHORUS !!! |
- minus pentru "alexu_bad_boy "
|
Quote:
|
RESPECT PENTRU WOLFY OLFY, OM DE INCREDERE!!!!!!!! SI PENTRU EMIN3M DAR CU UN - PT CA A MINTIT CU DATA LIVRARII, A SPUS CA A PUS COLETUL PE 3 DAR ERA PE 5! ASTA E A AJUNS PANA LA URMA........
|
Quote:
Nu a ridicat coletul= taxa de expediere, taxa de retur si taxa de magazinaj.:paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning