![]() |
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
Quote:
Asta cred ca este cea mai adevarata... :D :oops: :oops: :oops: |
Quote:
nu toti ganditi la fel dar pana la urma toti vreti acelasi lucru si la toti va place acelasi lucru la unii mai devreme la altii mai tarziu...dk ai inteles ce am vrut sa spun... |
mai devreme sau mai tarziu o sa acceptati unele lucruri...acum sunteti in faza de refuz...nu i nimic...mai vorbim peste 10 ani ;)
|
Quote:
|
de unde stii tu ca nu au leg cu realitatea... ??
|
nu imi place sa copii pe altii, dar... de ce n-au legatura cu realitatea ideile subliniate?
nu ma intelege gresit, si eu sunt bucuros ca sunt baiat, dintr-o mie de motive, dar nu e rau deloc nici sa fii fata ;) |
mai un pic si ma faceti misogin....faza cu masinile lustruite...eu toate fetelepe care le cunosc nu isi ingrijesc deloc masina, ca sa nu mai vb de condus....iar partea cu iau viata in serios, eu cred ca de obicei femeile sunt mai visatoare, (lucru pentru care le iubim) am facut liceul cu 25 de fete in clasa si le cunosc peronalitatea la fiecare in parte si chiestile astea nu se regasesc....
ps: si sa nu credeti ca am spus ca e rau sa fi fata |
eu personal iubesc femeile pt ca nu ma atrag barbatii... dc ma atrag femeile.. ?? este ceva ce tine de creier..de hormoni si tot asa.. dc le iubim...aici recunosc ca e greu de inteles...
|
le iubim de pliktiseala ... k sa avem de ce sa suferim dupaia
|
de ce terbuie mah sa suferi..poate iti trece iubirea....sau te plictisesti..sau mai stiu eu ce// chiar crezi ca totul se rezuma la iubesc=>> sufar?
|
Quote:
|
Quote:
|
subscriu....
|
ce sa mai subscriu...si eu
ca asa e ....:cry: iubesti si suferi ..dap |
Totul pleaca de la satisfacerea libidoului, restul sunt povesti interpretative si... inutile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning