![]() |
Re: Urari,sorcove si colinzi pentru aradeni
ooo gemenii :)) La Multi Ani
|
ms, ms :D vis dragutzi :-)
......daca e cineva interesat ...ii pot trimite pe pm ''My WishList'' :lol::lol::lol: :twisted: :-P ;) ps. accept cadouri tot timpul anului ,nu doar de ziua mea :-P :lol:(nu glumesc) ;) |
la multi ani morghen la multi ani ambra
|
Quote:
|
Quote:
|
La Multi Ani Bia!
La Multi Ani M0rghen! |
Quote:
|
Quote:
:oops: :twisted: :lol: :lol: :lol: bine mah ....vad ca te tzii ca scaiu de om...las catz dau de baut numa sa taci :lol:....acolo la birtu cela din Gradiste ...ca ii aproape de tine ...sh potz mere pa jos acas' ;) |
LA MULTI ANI AMBRA :chick: :bunch:
LA MULTI ANI MORGHEN :drunk: |
Senq !
|
Quote:
acuma in loc de o palincuta poti sa bei vopsele, adezivi, aracet, etc ...MATERIALE DE CONSTRUCTII :(( zici ca nu ii destul de mare bodimar :| PS:eu te-am felicitat pe "hai cinci" :P morghenu`? la multi ani! :D traiasca porcu, sa traiesti si tu, multa benzen, sanatate si toate cele :* |
....
1. bia ai hi5? :)))))) 2. tu pe morghen l`ai tzucat?:)) |
Quote:
2 da pe el. asa se face cand feliciti pe cnv de ziua lui....il pupi:oops:. e un mod de a-ti arata dragostea, fericirea, entuziasmu bla-bla... |
nah misule.. itzi trimit o invitatzie pe haicinci? :)
|
Quote:
:lol::lol::lol: lojic ca am ....ca tre sa fiu in trend draga....:lol::lol::lol: tre sa socializez , ca poate vreodata o sa vreau sa candidez pt. ceva fonctie publica si nah ... da sa sti ca mis trista ...ca nu am decat 100 de prieteni si am vz ca Ramona are vreo 5000 :cry: ;) p.s. am fost apostrofata de catre un om de bine ca daca nu am cont pe hi5 inseamna ca nu prea am cultura jenerala .....deci ca sa nu creada ca mis inculta imi facui contu dara ...ashe sa fie bine pt.tata lumea dara...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning