![]() |
Re: SPANIA
1 Attachment(s)
weekendul asta 19,20si 21 se desfasoara MADRID TUNING SHOW cel mai mare festival de tuning pe zona asta a madridului o sa fiu si eu acolo cu masina asa ca o sa mai revin cu muuuuulte poze:-):-) o sa fie asteptate cel putin 500 de masini:shock:si se va desfasura foarte multe evenimente
|
pe la mojlocul verii se mai anunta ceva, ai idee ?
eventual daca ar fi si prin apropierea Pamplonei...ar fi de vis |
Quote:
|
da. din cate tin minte e relativ aproape.
mersi de info :D |
33 Attachment(s)
poze de astazi sambata 20 iunie Madrid tuning show asta i prima serie de poze mai revin si cu celede pe ziua de maine:-):-)
|
Frumoase dar Hummerul ala cu JAPAN TUNING la parasolar...ala...ala e tata lor ma baieti :)...daca stai si te gandesti...Hummerul era american...simbol american...acum e al japonezilor :) bine zis nu? Japan Tuning :))
P.S. Tot cei mai frumosi Leuti sunt in Romania ;) apropo de Seatul ala... |
50 Attachment(s)
hammer ul e facut de o firma care asa se cheama JAPAN TUNING si cred ca de asta are parasolarul nu stiu daca am pus poza dar mai e si un golf 3 cu parasolarul ala si alte cateva poze
Morpheusmaster,sincer eu sunt satul de cati ursi si pisici sunt in tara nu ca nu mi plac dar prea de tot parca e altceva cand vezi mai multe tipuri de masini |
FAINE POZEE..
cool Soarer & Supra ... si imi plac golfurile. printre altele mai sunt si niste kitch-uri veritabile! si da Japan Tuning e numele unui garaj de tuning ;) |
Quote:
trupa de show drift a facut un super spectacol de drift,am plecat acasa cu mirosul de cauciucuri intre dinti:-):shock: am cateva filmulete poate maine sa le pun ca am netu de cacao si imi merge greu kitchurile ce sa i faci ,asa i ca pe la toti tre sa mai fie si oi negre:lol: maine seria doua de poze cu ce o sa mai vina noutati8) |
nu-i nimic mai placut decat sa fii improscat cu bucati de cauciuc si bombardat cu fum de la masinile de drift HA ? :)) :)) :))
|
Aveti dreptate :D
|
85 Attachment(s)
poze de azi:-)
camputine masini fata de anu trecut dar asta e CRIZAAAAAAAA:-) |
m-am uitat la cateva zeci de poze.......superbe
|
Sincer sa'ti spun , foarte putine masini ma impresioneaza ...din ceea ce am vazut , foarte foarte mult kitsch ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning