Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

utzu02 04-12-11 20:10

Re: Masina Mea Virtuala V2

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 4758881)
ideea e de et-u' lor (cat is de bagate sub caroserie) dar ai putea rezolva cu distantiere pe spate cel putin;)

Da mersi ca mi-ai atras atentia,(Respectele mele) dar nu a fost nimic reglat pe el.
Voi incepe sa reglez totul de la cap la coada dupa ce va fi instalat motorul.
Mai este mult de lucru la el,sa am bafta cu el.:D

Eu_Darius 04-12-11 20:42

3 Attachment(s)
Am uitat sa specific ca pozele de mai sus le.am facut vineri!dar acum am reusit imi fac timp sa mai intru pe pc ,pentru ca am avut treaba se si vede in poze ca am asamblat.o toata am fost si la inspectie azi .era sa nu imi iasa la fum dar am rezolvat !si iata PH 13ZDA .e stock pentru ca am fost la inspectie ,dar de acum o sa incep cu modificarile!astept pareri.Tin sa specific ca am fost
ajutat de 4 baieti foarte de treaba!

KidForDrift 04-12-11 21:17

4 Attachment(s)
Am lăsat ursu' deoparte pentru ca a fost dus la ITP azi.....și totul a ieșit cāt de cāt bine.....dar acum se afla sus pe rampa.....niște modificări la motor....partea electrica....Si sa revenim la Fiat:lol::lol:
Cānd am mai avut timp liber.....am lucrat și la Fiat;).....am adăugat niște jante foarte frumoase.....negre.....se asortează cu capota.....:rolleyes2\au fost comandate&montate intre timp portierele fatza.....am aplicat pe semnalizatoare o banda alba....(nu am găsit neagra) dar se vede mișto;).....și o surpriza....:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 acum o săptămāna am comandat "nitrous oxide system" S-au cum se zice "NOS":lol::lol:....deocamdată este doar montat īn locul scaunului din dreapta(F&F Style)....dar nu este conectat la motor!:idea: Modificările la Fiat din ultima saptamana m-a ajuns undeva la 2000 euro:evil:
Am comandat un bloc motor de Mitsubishi(Ebay) pentru ca am hotărāt sa trecem la ceva GRAV.....modificarea motorului(un nou motor):arrow:

Eu_Darius 04-12-11 21:22

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 4759092)
Am lăsat ursu' deoparte pentru ca a fost dus la ITP azi.....și totul a ieșit cāt de cāt bine.....dar acum se afla sus pe rampa.....niște modificări la motor....partea electrica....Si sa revenim la Fiat:lol::lol:
Cānd am mai avut timp liber.....am lucrat și la Fiat;).....am adăugat niște jante foarte frumoase.....negre.....se asortează cu capota.....:rolleyes2\au fost comandate&montate intre timp portierele fatza.....am aplicat pe semnalizatoare o banda alba....(nu am găsit neagra) dar se vede mișto;).....și o surpriza....:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 acum o săptămāna am comandat "nitrous oxide system" S-au cum se zice "NOS":lol::lol:....deocamdată este doar montat īn locul scaunului din dreapta(F&F Style)....dar nu este conectat la motor!:idea:
Am comandat un bloc motor de Mitsubishi(Ebay) pentru ca am hotărāt sa trecem la ceva GRAV.....modificarea motorului(un nou motor):arrow:

WoW bv bv!faci racheta din ea

KidForDrift 04-12-11 21:35

Vreau sa precizez ca ursul va sta deoparte o vreme....pana rezolv totul cu Fiat-ul meu:X
Eu Darius nu o fac chiar "racheta" cum ai zis tu....dar oricum.....nu va fi legala pe strada:lol::lol:(glumesc)
PLANURI DE VIITOR motorul va avea o turbina imensa......si va putea dezvolta undeva la +650HP(pana atunci mai vedem;))

utzu02 04-12-11 22:29

@KidForDrift - Incearca sa il faci cat mai OldSchool,doar nu e 2011 masina.:lol:
Btw,vrei sa iti ramana anvelopele pe asfalt la 650+ caluti naravasi?
@Darius - Motorul e cu ardere interna inca,sa nu trecem la cel cu ardere externa ca nu are unde sa il monteze.(Hai ca am glumit)

quick_silver2 05-12-11 12:31

3 Attachment(s)
Salutari tuturor!

Am revent dupa o lunga perioada de timp,
mi-am mutat garajul intr-un spatiu mai mare,mai bine dotat..
Am vandut tot,masini,piese,motoare tot ce avusem..
Bun,sa nu va plictisesc.. trecem la subiect..

Cu ce ma laud?
Hmm,pai.. pot sa va aduc si sa va si montez ORICE ansambu sau subansamblu ceea ce tine de autoturism,
totodata va pot aduce si piese aftermarket (suspensii reglabile,suspensii pe aer (air ride),discuri,etrieri,etc)

Bun,credeti ca raman pe sec? Nee..

De vreo cateva zile m-am pricopsit cu asa ceva:
E vorba de o Mazda Miata Mx-5,
cu un motor de 1.8,
4 clindri in linie..

Iar acum sa trecem la planuri..
Pai sa vedem..
Ar veni desfacuta complet,pana la ultimul surub,revopsita si dupa o suspensie pe perne de aer (air ride),
4 discuri de frana de 330mm de la Brembo
4 etrieri cu 6 pistonase tot de la Brembo.
Astea ar fi principalele,sper ca nu v-am plictisit..

Va pun si cateva poze:

autOcty 05-12-11 13:49

2 Attachment(s)
am fost azi sa iau fordu' de la vopsit....
in total m-a costat 600 lei capota (+dunga aia mica de pe bara fata), praguri (ambele ca era sablat si cel de pe stanga), aripa stanga fata si aripa dreapta spate!
asadar acuma arata asa... (dislike rotile de oka de pe fata)

Tomas_SlrR 05-12-11 14:09

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 4760237)
am fost azi sa iau fordu' de la vopsit....
in total m-a costat 600 lei capota (+dunga aia mica de pe bara fata), praguri (ambele ca era sablat si cel de pe stanga), aripa stanga fata si aripa dreapta spate!
asadar acuma arata asa... (dislike rotile de oka de pe fata)

arata bine chiar foarte bine....lasat un pic de spate si gata

autOcty 05-12-11 14:22

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 4760270)
arata bine chiar foarte bine....lasat un pic de spate si gata

ar mai fi mai multe de facut...dar e proiect si in timp se vor face...maine sper sa imi ajunga suspensia de cosworth si arcurile -40
dupa aia urmeaza aripi fata + bara fata cosworth, scaune sparco, frane si motor...
nici macar cu astea nu va fi gata masina dar momentan astea is prioritati...

killer23 05-12-11 14:43

2 Attachment(s)
Am achizitionat o Dacia 1310 sport de la un batranel cu 600e.......

Masina are un motor de 1.4
44.408 km facuti
Jante tabla cu gume de iarna

Maine imi vine discurile Brembo.

Poze::oops:

autOcty 05-12-11 15:00

Quote:

Originally Posted by killer23 (Post 4760325)
Am achizitionat o Dacia 1310 sport...

frumusica dacia
spor la lucru' la ea si vezi ca iti atarna furtunele de turbo pe sub masina ;)

CraZzy_K1D 05-12-11 15:35

7 Attachment(s)
salut baieti. mi se pare interesant ce faceti voi aicisha :)) asa ca incep si eu "povestea de dragoste" :
mi-am luat un mazda miata mx5 pick up :> am dat 31 986 dolari
am luat-o la un test drive si merge bine pacat ca are 124 hp si alte balarii in poze . :-? asa ca un twin turbo :X nu m-ar supara:-"
masina are arcuile pe 7.50" si jantele stoc.
urmeaza sa fac comanda de :
Jante
cauciucuri stretch
suspensie
frane
o toba noua ca nu imi place cea veche
nu stiu inca ce firma ca nu m-am interesat. vreau sa o pun la punct cu motoru
Ce am facut pana acum : tot motorul tunat . baterie noua , vopsea noua . am dat bara din fata jos nu avea loc radiatoru . dar sigur o sa gasesc un bodykit pe masura . masina are 2 moduri : de drift cu intercoolerele alea iesite afara si fara capota. si street. cu intercoolerele direct pe turbine

in vreo 3-4 ore trebuie sa imi ajunga rolbarul de la portbagaj .

Pareri ?

utzu02 05-12-11 15:55

Frumoasa achizitia,dar ai dat putin cam mult pe ea....daca te ajuta bugetul nu are rost sa intram in subiect.
Masina arata bine din exterior,dar dupa ce ai dat jos bara din fata arata groaznic.Cel putin asta e parearea mea....

Tomas_SlrR 05-12-11 16:10

2 Attachment(s)
Am kituit si eu R35-ul urmeaza sa fie dus la vopsit in seara asta si maine cel tarziu poate vine de la vopsit...

All times are GMT +2. The time now is 19:05.

- Copyright 2026 4Tuning