![]() |
atunci nu te complica, da-i viteza si nu mai sta pe ganduri, doar dupa ce ti-ai treba desigur :wink:
p.s.: intr-adevar, de lovit, era la modul figurat, nu sunt de acord cu violenta |
faza tare azi:m-am intalnit in campus cu ea.io eram cu o colega la.....\"o cafea\"....si o vad....ma duc,o salut.....si apoi \"hai ca plec,pa\"
a ramas fata cu ochii-n soare hahahha |
:lol: :lol: :lol: 1-0 :) :lol: :lol: :lol:
gg :P |
stai calm fratimiu ca asta-i doar inceputul :twisted:
|
bravo needbrain, 10 x, ai o bere de la mine pentru asta :wink:
|
mai fa-i de doua ori asa sa vezi cum se inroseste de nervi :lol:
|
pai.....sa vedeti ce dicutie am purtat in seara aia cu ea......
m-a luat cu faze de genu \"ca u esti mereu inconjurat de fete......nu vreau sa te pierd.........\" santos,confirma tata :wink: deci i-am spus sa nu mai vb cu unu.nu mai vb cu el vrea sa vina cu mine cand io o sa ma duc sa lucrez la o bara din fibra vrea sa iasa cu mine-n orash,trebuia sa plece nush unde(oricum pleca din localitate)nu a mai plecat....plm.........asta chiar tine la mine?????? ca io doar tzaca-paca cu ea........eh anyway mi-a mai spus sa am grija cu colega aia a mea cu care eram la cefea ca e dragutza.........E GELOASA :lol: |
putin spus geloasa ;)
mai trebue sa o saruti pe tipa de la cafea de fatza cu ea ... iti garantez ca pleaca aia si incepe sa planga ;) geloasa da, abea acu' o sa isi dea seama ca tine la tine...sau eventual abea acum o sa inceapa sa tina la tine ;) |
va mananca in fund si pe voi.. ;)
da va mai scarpina cate o domnisorika de asta care zambeste cu \"gura deschisa\" cand vede ca treceti cu masina pe langa ea.. ;) femeile nu vor doar bani.. daca e sa o luam logic toti vrem bani.. femei/barbati .. ei ne ajuta sa ne traim viata .. ei ne ajuta sa ne integram in anumite cercuri.. sa ne facem intrare oriunde avem nevoie. .. dar cum barbatii au bani lor.. asa si femeile pot avea bani..fara sa ceara de la \"iubit/amant/...\" prostia e a voastra domnilor.. ca le-ati dat si acu is invatate asa.. daca stiati sa le educati de la inceput nu mai gaseam acu toti pe strada numa pustoaice de 16-17-18 ani cu fustite mini gata sa sara in orice clipa in prima masina care opreste si le claksoneaza.. nu va mai plangeti ca femeile vor bani.. alea care vor is invatate tot de voi ;) exista foarte multe femei care nu vor bani de la un barbat..din pacate acestea sunt mai putin bagate in seama.. vedeti voi o femeie care nu a avut 10 fosti pe care ia mancat de bani nu`si permite sa se imbrace in ultimele haine la moda.. si nu`si permite sa se duca la un salon in fiecare saptamana sau la diferite chestii \"mondene\" ..si sa fim seriosi nu prea bagati voi in seama femeile care stau pe curu lor si au un scop in viata.. orice alt scop in afara de a manca bani prietenului sau de a se plimba cu o masina tare ;) vi`o faceti cu mana voastra :) si acum offtopic sa va zik si`un banc.. sunt 4 genuri de femei.. in lumea asta alea pozitive care zik mereu... oh yea..oh yea give it to me... alea negative care zik mereu .. oh no..no no..pls don`t alea religioase care zik mereu.. oh jezuz..oh lord...oh my god.. si alea mincinoase.. care zik mereu ..oh vlad..oh..ionut..oh adi... (e.t.c.) ia ganditi`va ce a zis ultima voastra cucerire?:) |
mai si u ai dreptate,dar in acelasi timp....gresesti
de ce ai dreptate: pt ca femeile au fost invatate de femei doar sa primesca de ce NU ai dreptate: pt ca aceste \"traditii\" s-au transmis din generatie in generatie,iar noi cei de 18-19-20si ceva de ani tre sa ne \"adaptam\" nu?ca doar n-o sa stam toata ziua cu P***-n sus asteptand.io nu nteleg cu ce am gresit noi caaltii le-au invatat asa iar ca fapt divers,vreau sa te anunt ca tipa cu care sunt io(cu toate ca-i materialista)nu a reusit nici macar o mie de lei sa-mi scoata din buzunar,dar unui prieten d-al meu....pai pe ala l-a lucrat de vreo 300 de mii fara sa se cupleze cu el |
pai pana mea...nu le-am invatat noi pe gagici sa fie materialiste...e ceva in sangele lor...
RAREORI (si subliniez rareori) gasesti o tipa care e de acord sa cheltuiasca ea banii pentru un tip...acum noi ce trebuie sa facem? sa ne invatam sa fim materialisti ca femeile ??? |
sunt si d-astea,am io cateva exemple
vb f serios |
needbrain..inseamna ca tipele alea sunt urate cu spume ;)
|
nu frate,nu sunt,asta-i culmea culmilor
arata chiar bine si hai sa-ti mai spun ceva: ca m orice tipa ar iesi la o intalnire pe banii ei(deci sa-i plateasca si lui)conteaza sa stii cum sa ceri mie spre ex,una mi-a platit parcarea la masina |
depinde de sharmu' fiecaruia...
io am in cap in urmatoru fel : gagica e cu bun simt si isi cheltuie proprii bani, eu mi-i cheltui cum ma taie capu'... bineinteles ca nu as refuza o gagica frumoasa care sa imi faca cinste...da' probabil ca as intoarce favorul...da' asta nu inseamna ca tipa o sa isi faca un obicei sa imi faca cinste, sau sa ii fac eu ei... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning