![]() |
Re: Dezmembrez orice model HONDA
Salutare...au ajuns piesele este totul ok, multam fain
Din pacate mi-au zis baietii ca nu pot monta trapa de sticla pentru ca nu intra intre plafon si partea de interior care este direct lipita de plafon la EG; o sa incerce sa vada ce optiuni au |
[QUOTE=ctrnovice;5047214]Salutare...au ajuns piesele este totul ok, multam fain
Din pacate mi-au zis baietii ca nu pot monta trapa de sticla pentru ca nu intra intre plafon si partea de interior care este direct lipita de plafon la EG; o sa incerce sa vada ce optiuni au[/QUOTE E bine daca este totul ok si cu trapa daca nu rezolvi ori vi si tio montez eu ori ma suni si vedem cum o rezolvam .. bafta |
1 Attachment(s)
un lip la bara fata cum este cel din poza de mai jos gasesc la tine? daca da, la ce bani
salut |
Quote:
|
ma intereseaza un set de piulite pt roti (cu capac... adica sa protejeze filetul :rolleyes2 nu stiu cum se chiama ) cromate...
si o piulita originala pt stergatorul spate (pt ca aia normala pe care am pus-o a ruginit si se vede urat..:rolleyes2) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
A mai aparut un ej9 cu motor d14a3 masina este intreaga si de culoare neagra pot face poze la orice piesa la cererea clientului .....
|
Multe piese la preturi bune ...... pot face poze la orice piesa la cererea clientului...
|
3 Attachment(s)
Salut. Deci mi-ar trebui urmatoarele: cotiera si aparatoarele (de naroi) din pozele de mai jos.
Daca ai astept un pret la ele! Salutari! |
tiam trimis si pm si nu mi-ai raspuns far stanga ai sa mearga pe ej9 din 99 si bara spate?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Calculator ecu ai ? Ma intereseaza daca ai cu codul: P06, P30 sau P72 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning