![]() |
Re: 23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE
Cei mai buni nu stiu, dar CEL MAI BUN a fost 11,4 daca nu ma insel :shock:
|
Pff..foarte bun.. cine?
|
Nelu urs 2.5 turbo!
|
Eram sigur.. bravo..sper de la anul sa vin in forta, desi cam imposibil cu tractiune fata sa scoti timpul asta..
|
Da, nelutu' a avut 11.45 :D.. i-a mers ursu groaznic de tare in run'ul ala :shock:... si a avut un start.. Glont !.. oricum cred ca toti ne bucuram pentru el... a venit la fiecare etapa la care a avut masina cat de cat intreaga, de obicei deplasandu-se prin propriile mijloace ... Un baiat cu mult bun-simt si care s-a integrat foarte bine, chiar daca e cam singurul din orasul lui aflat la sute bune de km de oricare dintre locatiile in care se desfasoara evenimentele DRE ;)
Filmari cu tine (BOH ) am eu ..insa ai de asteptat pana le-oi scoate de pe caseta si urca pe yotube..:lol:..pentru ca nu vreau sa le mai pun ca data trecuta ,cu softul de win de ***.. :). Am toate finalele la grupele mari ,plus vreo 1000 poze . Voi urca si vreo 50-60 poze. PS: Cristi_407 .. DELOC nu-i imposibil, chiar si la street..insa nu cu masina de tip "balast" (gen 1.5tone fwd.. asta e in mod clar gandita EXCLUSIV ca si masina de familie si mers la cumparaturi, nicidecum pt drag) care in plus are si ditributia maselor total inadecvata pt accelerare fwd ;) |
Quote:
dupa parerea ta care ar fi primele 3 modele de masini pretabile la drag race? |
La anu luam si noi startul impreuna?
|
Quote:
|
Da oalele de la telescoape trebuiesc taiate!Lascarica ai rezolvat problema oalelor sa il inveti pe Afa ?
|
Quote:
|
Quote:
|
E posibil ca din toti care scriu pe topicul asta sa nu fi partecipat macar vreunul la s2 sa zica macar un timp? trebuie cineva sa stie macar cu ce timpi sa luat grupa.
|
ma refeream la dnu lascarica,apoi am vazut postul tau,este valabil totusi si pentru tine;)
|
Quote:
|
Un 'colaj' si de la mine :) - https://www.youtube.com/watch?v=KH3WF3Lv76A
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning