![]() |
Re:
Quote:
sa o ascult si eu |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
mersi bro`
super melodia mie imi place |
si mie , o ascultam anu trecut in mai in ONx :D :D :D :D \"bro`\" :D
|
cenzurata e de ***
|
1 Attachment(s)
:arrow: necenzutara !!!
super marfa ! |
1 Attachment(s)
creatzie proprie :wink:
neremixata, neinspirata, nefurata... :P :wink: |
well. nu pre a imi place mai trebuie lucrata la ea. dar e un inceput. keep up th good work. cu ce ai lucrat? daca vrei sa faci ceva klumea, let me know si-ti pot da niste sftauri pe PM.
|
sincer... cand am facut-o nu rpea aveam nici rabdare shi aveam alt calc atunci, nu imi mergea prea bine softu... oricum mai mult ii un hobby, pelanga marea pasiune :wink: :lol:
|
Dilated People - This Way (Feat Kanye West) - O melodie tare! Hip - Hop de la producatorul lu Jay-Z!
|
Dilated People - No Retreat
Dilated People - The Platform Dilated People - Guaranteed Dilated People - Worst Comes 2 Worst :D :D :D |
asha e Santos :D
|
Dilated Pplz - Expanding man , The Last Line Of Defense , The Shape of Things To Come , Triple Optics ... :D etc
+ tot albumul Afu-Ra 115. Afu Ra - Equality (4:37) 116. Afu-Ra - Asun/The Message (1:21) 117. Afu-Ra - Scat Man (3:17) 118. Afu-Ra - Stick Up featuring Big Daddy Kane (3:43) 119. Afu-Ra - Hip Hop (4:07) 120. Afu-Ra - Crossfire featuring M.O.P. (4:37) 121. Afu-Ra - Open featuring Teena Marie (4:22) 122. Afu-Ra - Lyrical Monster (3:49) 123. Afu-Ra - Miss You (4:20) 124. Afu-Ra - Perverted Monks (3:51) 125. Afu-Ra - Ghetto City Streets (1:22) 126. Afu - Equality (Instrumental) (3:57) :D :D believe je , ruleaza.. ;) |
1 Attachment(s)
deoarece topicul initial a plecat de la ideea de muzica buna de ascultat in masina... :D
luati de aici ... sa imi spuneti mie ca nu va place.. --->>> |
ptr mr. o`neal ... :) si nu numai...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning