![]() |
Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!
Quote:
bravo ba, ai reusit sa faci din masina ta un mare KITCH ! pai din cate am vazut in poze, cum era masina inainte, pai putea sa iasa ceva foarte placut...da' nah...asa mai sunt unii... ...probabil k esti venerat acolo la tine in sat pt masina asta.. asa e ? |
Quote:
....in al 2-lea rand am facut masina asa cum imi place mie si sincer arataa mult mai bine ca masina ta ce ai la semnatura...asa ca CIOCU MIC |
Quote:
da' vezi sa nu cumva sa uiti sa pui stickeru' cu BOSS si NIKE pe ea bine ? |
Quote:
|
mie nu-mi place cum a iesit masina.am vazut pozele din primele posturi si credeam ca o sa schimbi masina ,sa o faci mai simpla si cu bun gust.acum ai incarcat-o cu tot felul de accesorii taranesti.sper sa nu te superi dar e mai bine sa o lasi simpla.am vazut ca vrei sa ii pui si capace.....:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Vreau sa-mi iau un detector de radar.Am avut unul pe masina luat imprumut si si-a facut f bine datoria..dar nu am mai gasit in magazine modelul acela(poze cu el).Ce detector imi recomandati?si ce caracteristici sa aiba?
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Nimeni nu zice nici o parere despre detectoarele de radar?
|
o sa ma uit eu ce detector de radar are taicamiu pe masina. e foarte bun ca iti alegi tu ce bada vrei si nu mai tipa cand treci pe langa camioane etc doar la politie si benzinari ...si la aeroport :P
|
Quote:
|
DOAMNE am vazut-o si pe asta.Tips cu 2 tevi din care una nici nu iese fum pe ea.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning