![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
3 Attachment(s)
In sfarsit au ajuns :
Volk GTC : 1000 Euro (Sunt de vanzare) |
misto update-uri la masini baieti. Am facut o vizita la calibra mea si se apre ca i-au fost remontate suspensiile (cele vechi pt ca nu au fost afectate prea rau )
|
3 Attachment(s)
Update la cazanul meu :)
Piesele au fost montate Frane Brembo 265mm Si jantele vopsite Urmeaza: -bagata masina la vopsit -Si pe viitor probabil un motor v6 :D Poze:arrow: |
3 Attachment(s)
Quote:
Am gasit niste jante Borbet cu 250$ leam luat si leam pus pe masina... II sta bine?? |
3 Attachment(s)
De dimineata a venit kitu` de M3, si l-am si pus pe masina. Deseara apare si evacuarea, si azi peste zii vreau sa-i vopsesc stopurile rosii. Sine stie, poate apuc azi si pun si folie pe geamuri.
Kit M3 - 580 Euro R.Equinox Nu arata rau cu ele Robicutz Foarte bine arata cu jantele astea.:D |
1 Attachment(s)
Quote:
Daca vrei te ajut eu cu inrosirea stopurilor;) Am imatriculat Mertanu;) M-a costat 180$..scump domne scump |
3 Attachment(s)
Noua mea achizitie FABIA:)
Masina am gasit-o la dezmembrari am cumparat-o cu 200$ fostul proprietar a vrut sa vada ce poate pe autostrada Bucuresti-Pitesti si cu 160 BANG in stalp:)) |
2 Attachment(s)
aolo sorine... asa cazan de masina ...
Dupa ce am reparat masina am fost pe la dezmembrari auto si am gasit aripile barile si oglinzile ;) toate astea m-au costat 600$ ;) reparatia masinii ma costat 1700$ Urmeaza: Montat motoru RB26dett 650hp Suspensie Jante |
8 Attachment(s)
Bafta sorin cu proiectul!
Foarte frumos criptonica! :)) Acum hop si eu cu ce am mai facut azi:) Am lasato jos si am scoso la plimbare.Si am vopsito.Si am pus sapca.Si am incaltato pe spate.Si vedeti cum a iesit.Pareri?:) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am dat la schimb 190 E pe un SL 65 AMG si am dat eu diferenta 19000... Asta e ultima masina ..nu mai dau ....dupa ce o termin poate..vad eu Pareri?? |
1 Attachment(s)
Azi am vopsit jantele si am pus folie la stalpi...
Am schimbat bujiile dar tot degeaba tot intrerupt merge stie cineva ce poate fii?? |
4 Attachment(s)
killer23 : Incearca o curatire completa a motorului ..:???:
..::AnDy007::.. :E frumoasa :) dar parca spitele sunt prea subitiri ? :???: KrYpToN::twisted:Cand vrei sa te fac la o liniutza? :))) :twisted: sorinsidesmokelfs:Stiu pe cineva care are nisto motoare ieftine si cu km putini(SH) s0r1n:Astept finalul ! :evil: Robicutz:Arata mult mai bine !8) radu_cainamisir:Asteptam sa o vedem ! :-P in starea actuala Radu A.K.A. G.R.M.:Super kit , yeah ! 8) Quote:
Wow. Criminala :) 8) Acum rabla mea :) Am dat jantele mele chinezesti la schimb pe niste jante de aliaj Brabus pe 19' Multumita lui R.equinox care mi`a dat si diferenta :)) De care mi`am luat o emblema Turbo :) 50$ Cauciucuri Super Slick 100# bucata Da , motorul a primit un turbo 8)8) iar acum motorul emana 1276 de cai putere :twisted::twisted: Franele saracele sunt moarte .. dar pe viitor si ele ajung.. Suspensii noi super low yeah :twisted: ... PE viitor urmeaza:Geamuri fumurii ,halogene fumurii , stopuri rosii complet .. PS:Camberul m`a enervat cel mai tare am stat 25 minute pentru fiecare roata sa le fac | | DAR merita ! :twisted::twisted: Pareri ?xD |
5 Attachment(s)
Uite uite... Am fost, pana la R.Equinox sa inrosim stopurile, care au iesit perfect. Am apucat sa pun folia, am gasit la dary762 o evacuare care e perfecta, asa ca mi-a dat-o el, si am anulat comanda care venea deseara. Am si inmatriculat-o pe mine, ca nu se mai putea, imi era frica sa nu ma vada ceva masina de politie fara numere. Umeaza Placute si discuri de frana, ca sunt praf astea, si cred ca o folie de carbon pe plafon, si sa fac haionu` clean. ce ziceti?
Folie gramuri omologata - 200 Euro Inmatriculare - 1219 Euro. tinand cont ca e un motot de 3.0 si euro 3 spiritualDARY2 Iti cam ies telescoapele prin capota. ..::AnDy007::.. Cam mici rotile KrYpToN Incepe sa prinda forma sorinsidesmokelfs Sa vedem ce iese. |
5 Attachment(s)
Quote:
App:cand imi vine bara spate pt e36? -Krypton misto cazanu..cum fuge motoru? -Radu cat te-a costat sa o inscri?nu de alta dar ma tenteaza:D ON: Am dat la schimb 135-i pe un bmw e36. I-am lasat motorul vr6 pt ca si el mi-a lasat mie motoru de m5 original:D Masina navea pic de rugina,dar ii lipseau barile. Bara pe fata am cumparat-o dar cea pe spate nam avut bani:( Am regretat 3 zile ca,i-am dat lui Radu jantele Borbet A,dar stia el un prieten care vindea alt set asa ca l-am luat:D Deci: -vopsea noua:350$ -jante borbet A:157x4$ -cauciucuri-nu mai stiu:)) -bara fata-136$ :arrow:Dupa ce am pregatit masina am plec spre radu si am facut o sedinta foto(o singura poza=)] Poze" |
Quote:
Bravo ti'a iesit super ;) Restu la fel ;) ... Super masini baieti si succes in continuare cu proiectele voastre ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning