![]() |
Re: interior oltcit
Magos ai putea combina un bord de matiz cu unul de oltcit.....:D....inlocuiesti duzele de aer...si alte mici schimbari....ca sa fie mai rotund un pic bordul de oltcit...in rest mie mi-se pare mult mai avansat bordul de oltcit decat cel de matiz....si inca ceva ce nu-mi place la oltcit...consola centrala...ar fi mult mai frumoasa una de urs....sau de de alt model care itzi place...difera gusturile aici:D...
|
Eeeh... Si risti sa iasa un mare hibrid... I don't know...
|
da...dar va iesi un hibrid frumos....cand imi voi cumpara oltcit (ca pana acum nu am gasit nik care sa-mi placa mie) si ii voi termina interiorul promit sa te dau o tura sa vezi ce conortabil va fi si ce bord hibrid voi avea:D
|
:P uuu... trec in vizita prin oras, ca am prieteni in GR.. :P
|
am un olcit din 84 g11 vreau sai sckimb si eu bordu ..iam sckimbat decat volanul dar as vrea sa stiu cu ce ati tapitat bordul
|
cum sa tapitez si eu bordul la un gt11
|
cu hartie creponata ...
|
cu vinilin...se gaseste in comert :lol:
|
sau piele ecologica conform normelor europene .. tot in comert se gaseste
|
inca ceva ce nu pot crede ca nu am cum sa modific ...gentile la un mode g11 din 84 ?nu se pot modefica?daca da ce genti ar fii indicate?
|
cum sa protezej bordul sa nu se mai crape asa cum se intampla la majoritatea ?si eu defapt vreau sai sckimb culoarea atat
|
pui parasolar si nu o tii in soare...:)
|
bai flafy ia pune o poza cu masina ta
|
pai eu as pune o poza ca am 3 dar nu stiu cum poate ma ajutati voi.ana.masina e din 84 si e model gt11 cum e modelu fata de rm?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning