![]() |
Re: Provocari
Of cat asteptam vestea asta de la tine....sper sa nu se mai amane ca data trecuta. Cat despre duel nu prea e corect....voi sunteti "de-ai casei" :) . Asa ca "reisarii" din Pitesti sa vedem cati ne strangem si care mergeti. Eu unu` o sa fiu prezent. Sper sa rezolv problemele masinii.....atat a motorului cat si a franelor si anvelopelor.
|
locurile sunt limitate ... 15 / grupa !
e posibil ca la grupa I sa bagam maxim 10 masini ! sa lasam mai multe locuri la grupele II , III unde e spectacolul mai mare :) am sa facem o inscriere si on-line ... le scoatem noi la imprimanta , iar in ziua cursei voi le cititi si le semnatzi ... ca totul sa mearga mai repede ! ;) |
Trimite-mi si mie un formular de pe acum. Cu grupele cum e? Eu am 2000 cm3 si numai 115 cai.......motor de 2000 are si evo :) . Inca ceva.....Doamne ajuta sa tina vremea cu noi.
|
dar evo are turbo...si de ce nu ai zis ca 2000 are si batranul Cobra!? ;))
|
Grupele sunt asa !
pana in 1600 1600 - 2000 peste 2000 cele pe benzina cu turbo ( din fabrica sau montat ) cmc x 1.7 - cu totalul se inscrie la grupa corespunzatoare ! ai toate detaliile in primul post .... asta daca dai click pe banneru de jos ! :) Va asteptam ! |
"reisarii doarme" :)
|
Care cum vreti.....duminica aveti ocazia :)
|
da.. a trecut si duminica magica.
am auzit ca pe la sfarsitul lui iunie ar mai fi ceva. sa speram ca organizarea sa fie facuta de oameni cu cap de data asta |
Stiu ca majoritatea sunteti cu liniile.......dar totusi aruncati si un ochi aici :
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...34#post1487934 |
vroia sa se faca unu cu un m5 cu mine
|
aline mai vii in seara asta pe davidesti......mai vin cu 2 baieti...app lasa-mi id-ul tau:)
|
numai e rutiera prin oras numai pot sa ies fara numere
|
fastspeed21
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning