![]() |
Re: Piatra-Neamt
Nu ...am zis ca ne complicam prea mult cu coloana...am mai discutat si cu baietii mei si am ajuns la concluzia asta...
Cat despre locul de desfasurare prefer sa fie cum ziceai si tu mi mult o intalnire in care ...sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine fara sa ne incurce spectatorii in numar mare...cat despre evenimente neplacute...nu vreu sa ma gandesc...speram sa nu fie probleme...deci sa se inteleaga ...ceva simplu ...intre noi...si nimic mai mult... Cat mai multa disciplina ...daca se poate...asta am vb si cu baietii...sa se abtina ca sa iasa totul bine...sa fie un exemplu pt ceilalti... |
Atunci, daca este VOINTA , tre' sa fie si PUTINTA!!!
Hai, noroc! |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari pentru ce ati facut, avand in vedere ca eu vroiam sa fac o filiala Midnight Racers in piatra! Va urez mult succes in continuare!!!
|
Quote:
|
bai dar vad ca topicul asta cam incepe sa moara nu prea posteaza lumea pe el:!: :!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi ca sa faci o discutie trebuie sa ai cu cine..si vad ca intr`adevar...activitatea e slabutza...! Ce se mai aude cu intalnirea mult asteptata?? S`au anuntat cei care vor veni??:twisted: aa apropo nu`i nimeni interesat de un cas original de passsat si d un tun de bass cu amplificare??:D sry daca deranjeaza oferta
|
Quote:
|
vad ca incepe sa infloreasca iar topicul asta....numai bine:D
|
norok de mn...haha ce modest sunt :P
|
Quote: