Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/2730-piatra-neamt.html)

Ali_ump 24-01-07 09:40

Re: Piatra-Neamt

Nu ...am zis ca ne complicam prea mult cu coloana...am mai discutat si cu baietii mei si am ajuns la concluzia asta...
Cat despre locul de desfasurare prefer sa fie cum ziceai si tu mi mult o intalnire in care ...sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine fara sa ne incurce spectatorii in numar mare...cat despre evenimente neplacute...nu vreu sa ma gandesc...speram sa nu fie probleme...deci sa se inteleaga ...ceva simplu ...intre noi...si nimic mai mult...
Cat mai multa disciplina ...daca se poate...asta am vb si cu baietii...sa se abtina ca sa iasa totul bine...sa fie un exemplu pt ceilalti...

corraptor_evo 24-01-07 22:35

Atunci, daca este VOINTA , tre' sa fie si PUTINTA!!!
Hai, noroc!

Ali_ump 28-01-07 03:00

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 714047)
Atunci, daca este VOINTA , tre' sa fie si PUTINTA!!!
Hai, noroc!

Ne straduim si noi...ce sa-i facem suntem incepatori inca....:rolleyes2

dangti16v 28-01-07 14:28

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 718669)
Ne straduim si noi...ce sa-i facem suntem incepatori inca....:rolleyes2

da!! suntem incepatori asa ca la urmatorul eveniment organizat de noi o sa fie altfel,oricum speram ca si asta sa iasa bine!!!

VlaDoY 28-01-07 15:08

Felicitari pentru ce ati facut, avand in vedere ca eu vroiam sa fac o filiala Midnight Racers in piatra! Va urez mult succes in continuare!!!

Ali_ump 28-01-07 22:30

Quote:

Originally Posted by VlaDoY (Post 719270)
Felicitari pentru ce ati facut, avand in vedere ca eu vroiam sa fac o filiala Midnight Racers in piatra! Va urez mult succes in continuare!!!

Merci frumos...te asteptam la intalnirile noastre sa stam de vorba...mai pe larg;)

dangti16v 09-02-07 15:03

bai dar vad ca topicul asta cam incepe sa moara nu prea posteaza lumea pe el:!: :!:

VaLeX 10-02-07 18:10

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 669100)
salutare tuturor...pt inceput vreau sa va felicit pe cei cu kamikaze racing team...ii bine ca s`a gandit cineva la un club de genul asta la noi in oras! BV! eu am o astra f..si de ceva timp ma gandesc ce sa`i "Fac" :) astept si eu niste sugestii de la voi !

bine ai venit "fa" :) ..spor la tuning si ne vedem prin cartier :D ..pIs:twisted:

buddy_lexx 10-02-07 18:16

Quote:

Originally Posted by ReDoGG (Post 742500)
bine ai venit "fa" :) ..spor la tuning si ne vedem prin cartier :D ..pIs:twisted:

Te`ai trezit si u wa?:)) cam tz...! Hai norok!

Ali_ump 11-02-07 23:46

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 742508)
Te`ai trezit si u wa?:)) cam tz...! Hai norok!

Cam rarut pe la noi:D hai mai cu viata ....bagativa si voi la discutii:twisted:

buddy_lexx 12-02-07 14:07

poi ca sa faci o discutie trebuie sa ai cu cine..si vad ca intr`adevar...activitatea e slabutza...! Ce se mai aude cu intalnirea mult asteptata?? S`au anuntat cei care vor veni??:twisted: aa apropo nu`i nimeni interesat de un cas original de passsat si d un tun de bass cu amplificare??:D sry daca deranjeaza oferta

buddy_lexx 12-02-07 14:24

Quote:

Originally Posted by ReDoGG (Post 742500)

apropos..wa caine da unde iti este masina aaA??nu o vad..:P

dangti16v 13-02-07 10:24

vad ca incepe sa infloreasca iar topicul asta....numai bine:D

buddy_lexx 13-02-07 14:51

norok de mn...haha ce modest sunt :P

Ali_ump 13-02-07 15:00

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 747488)
norok de mn...haha ce modest sunt :P

dar mai sunt si alte sectiuni care apartin tot de piatra neamt ...sper ca ai observat ...si s-a postat destul de mult pe acolo ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:30.

- Copyright 2026 4Tuning