Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Street Wars (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/26966-street-wars.html)

Fixius 10-11-07 18:14

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

peste vreo doua saptamani pe cand o scot de la vopsit.. tu ce masinuta ai.. astra ala negru ?

Fixius 10-11-07 18:16

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 1192107)
agresor vezi limbaj, ortografie, plus in loc de semnele alea de intrebare pune de exclamare! :lol: Fiecare poa sa critice cat vrea ca doar nu-l doare mana si are dreptu la opinie :!:

Fixius, Lupo ala e kitchu clujului ce te tot lauzi atata! :-P Buburuza tuning :-P :twisted: :twisted: :twisted: Hai bagati voi o liniuta ;) :twisted: :twisted: :twisted:

te dai cu mine ??

cabrron 10-11-07 18:24

da Fixius gtc u da ii motoru micutz 19 ctdi 120 calutzi da oricum is multumit de ea

Fixius 10-11-07 19:29

lol si eu sunt multumit de al meu lupo :d

Fixius 10-11-07 20:19

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1192131)
AUZI TE INVIT LA LINIE JOIA VIITOARE SA VAD CE TI POATE MASINA,CE ZICI TE FACE DE RUSINE UN tRABI?DUPA AIA IMI PERMIT SA MI DAU CU PAREREA LA MASINA TA OK?

se pare.. ca numa gura de voi...

DaNuTzU' 10-11-07 20:26

ma si asta cu vectra eagle si agresor tot faceti provocari degeaba va suna omu si nu vreti...mari raceri!
retzeghesii poolii ei se dau joia sa vad coptii aia de carton de la sala!

ALEX_Agressor 10-11-07 20:40

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1193478)
se pare.. ca numa gura de voi...

ma baiatule cand ma mai suni sunama cu nr tau nu cu privat!sambata seara eu cel putin am alt program mai interesant,in nici un caz sa dAU LINII,DAR TI AM PROMIS,JOIA ASTA CE VINE FACEM LINIE LA SALA SPORTURILOR ,CA SA VADA SI ALTII CUM MERG MASINILE,SI SA POATA SA MAI SI RADA LUMEA ,AI RABDARE PANA JOI:lol:

CicioNE 10-11-07 20:58

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1193518)
ma baiatule cand ma mai suni sunama cu nr tau nu cu privat!sambata seara eu cel putin am alt program mai interesant,in nici un caz sa dAU LINII,DAR TI AM PROMIS,JOIA ASTA CE VINE FACEM LINIE LA SALA SPORTURILOR ,CA SA VADA SI ALTII CUM MERG MASINILE,SI SA POATA SA MAI SI RADA LUMEA ,AI RABDARE PANA JOI:lol:

impusca-te

cabrron 10-11-07 21:36

ce va tot dusmaniti atata cel mai bine ar fi sa se adune toti in acelasi loc aceeasi zi ar fi mult mai intersant asta e parerea mea proprie si personala da sper sa tineti cont de ea :))

ALEX_Agressor 10-11-07 22:23

da ma Fixius Tu la valorea ta nu ti rusine sa te plimbi in Lupa ,tat i chituita masina la cat erai de critic mie mi ar fi rusine sa mi arat fata pe strada in cutia aia de masina de 3 mii de euro no ofense asteptam mai mult de la tine sincer da te inteleg ca esti tanar si esti pasionat de Vw Lupa,apropo de linii eu nu mi mai pun mintea cu tine si cu alti maniaci destia de viteza ca oi auzi dracului iara de ceva accident si nu va doresc sa patesc vreo minune,toti avem perioade cand ne credem Schumi ,de fapt i o boala,dar se poate trata si asta cu o gagica beton,care aveti poza cu Lupa aia chituiuta punetio va rog la Kitch tuning ca merita postu(plina de chit cu roti de tractor)da stiu ca gusturile nu se discuta ....cu bine domnilor

CicioNE 10-11-07 23:41

el vb tunerul de trabiuri...cum am scris si mai sus impusca-te maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fixius 11-11-07 03:34

lasa'l cicione ca noi doi avem roti de tractor pa masini, las ca are el de bicigleta..si i frica sa treaca pe langa un tir sa nul arunce'n sant =)) =)) =))

ptr mine e arhi suficient un lupa la 100cp.

Eagle_flyaway 11-11-07 14:58

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 1193500)
ma si asta cu vectra eagle si agresor tot faceti provocari degeaba va suna omu si nu vreti...mari raceri!
retzeghesii poolii ei se dau joia sa vad coptii aia de carton de la sala!

ma pulica franar tu prima data invata sa vorbesti civilizat si daca vrei sa te dai da-te-n pooola mea cu masina ta de carton si taci dracu ca nu te-o intrebat nimeni cat e ceasu!
Eu unu n-am provocat pe nimeni (si precizez: nici pe tine, stiind faptu ca uneori e posibil sa te crezi "nimeni") !

Eagle_flyaway 11-11-07 15:08

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1193251)
te dai cu mine ??

Fixius ti-am zis ca ne-om da, dar asta nu inseamna ca eu sambata seara las totul cand te apuca pe tine si vin sa ne dam, mai ales ca eram in vizita si tin minte ca ti-am spus asta.

Si inca ceva, cand am pus si eu paie pe foc mai in gluma mai in serios intre tine si agresor speram ca te prinzi un pic de stilul meu mai "la misto" de a vorbi, n-ai abilitatea asta nici o problema, nimeni n-a murit in ciuda faptului ca avea 4 clase sau 3 facultati decat atunci cand i s-au terminat zilele!
Maturizeaza-te un pic foloseste greierasu ala un pic, nu esti tu mare racer prin simplul fapt ca te considera Danutz asa, plus ca in caz de ceva tu nici macar permis nu ai!

DaNuTzU' 11-11-07 17:35

mah te violez cand te prind!!! muhahaha=)))

mi ciuda ca nu am citit forumu cu 20 de min mai devreme! moment saream pe tine cand ieseai de pe tulcea in dunari!

All times are GMT +2. The time now is 08:44.

- Copyright 2026 4Tuning