![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
peste vreo doua saptamani pe cand o scot de la vopsit.. tu ce masinuta ai.. astra ala negru ?
|
Quote:
te dai cu mine ?? |
da Fixius gtc u da ii motoru micutz 19 ctdi 120 calutzi da oricum is multumit de ea
|
lol si eu sunt multumit de al meu lupo :d
|
Quote:
|
ma si asta cu vectra eagle si agresor tot faceti provocari degeaba va suna omu si nu vreti...mari raceri!
retzeghesii poolii ei se dau joia sa vad coptii aia de carton de la sala! |
Quote:
|
Quote:
|
ce va tot dusmaniti atata cel mai bine ar fi sa se adune toti in acelasi loc aceeasi zi ar fi mult mai intersant asta e parerea mea proprie si personala da sper sa tineti cont de ea :))
|
da ma Fixius Tu la valorea ta nu ti rusine sa te plimbi in Lupa ,tat i chituita masina la cat erai de critic mie mi ar fi rusine sa mi arat fata pe strada in cutia aia de masina de 3 mii de euro no ofense asteptam mai mult de la tine sincer da te inteleg ca esti tanar si esti pasionat de Vw Lupa,apropo de linii eu nu mi mai pun mintea cu tine si cu alti maniaci destia de viteza ca oi auzi dracului iara de ceva accident si nu va doresc sa patesc vreo minune,toti avem perioade cand ne credem Schumi ,de fapt i o boala,dar se poate trata si asta cu o gagica beton,care aveti poza cu Lupa aia chituiuta punetio va rog la Kitch tuning ca merita postu(plina de chit cu roti de tractor)da stiu ca gusturile nu se discuta ....cu bine domnilor
|
el vb tunerul de trabiuri...cum am scris si mai sus impusca-te maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
lasa'l cicione ca noi doi avem roti de tractor pa masini, las ca are el de bicigleta..si i frica sa treaca pe langa un tir sa nul arunce'n sant =)) =)) =))
ptr mine e arhi suficient un lupa la 100cp. |
Quote:
Eu unu n-am provocat pe nimeni (si precizez: nici pe tine, stiind faptu ca uneori e posibil sa te crezi "nimeni") ! |
Quote:
Fixius ti-am zis ca ne-om da, dar asta nu inseamna ca eu sambata seara las totul cand te apuca pe tine si vin sa ne dam, mai ales ca eram in vizita si tin minte ca ti-am spus asta. Si inca ceva, cand am pus si eu paie pe foc mai in gluma mai in serios intre tine si agresor speram ca te prinzi un pic de stilul meu mai "la misto" de a vorbi, n-ai abilitatea asta nici o problema, nimeni n-a murit in ciuda faptului ca avea 4 clase sau 3 facultati decat atunci cand i s-au terminat zilele! Maturizeaza-te un pic foloseste greierasu ala un pic, nu esti tu mare racer prin simplul fapt ca te considera Danutz asa, plus ca in caz de ceva tu nici macar permis nu ai! |
mah te violez cand te prind!!! muhahaha=)))
mi ciuda ca nu am citit forumu cu 20 de min mai devreme! moment saream pe tine cand ieseai de pe tulcea in dunari! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning