Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   tico vs dacia 1310 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2688-tico-vs-dacia-1310-a.html)

RollerMAN 25-06-05 20:32

Ma....eu ma abtin de la comentarii pana nu vad.....din pacate acea cursa nu s-a tinut din cauza unor probleme tehnice (sa nu radeti) la dacie.....si acum ele fiind rezolvate....astept cursa in saptamana care vine.
Oricum referitor la golf.....tipu e clar k nu stia sa dea in el dak l-ai facut la liniutza p bune cu un tico. Iar cu cielo.......acum vad k sari si mai sus....nici macar cielo simplu....vrei executive...care are 80 de cp. Omule stiu k tico e mic si usor si ai impresia k zboara.....da nu e asa!

Ralex_GT 25-06-05 20:40

Mey...nu am zis ca l-am si facut pe ala cu golful....dar m-am tzinut de el...si parca am zis in primul post ca a plecat primul....si cam asa a ramas avansul...oricum nu apucase sa ma depasesca...si imi venea o masina din fatza si am incetinit,m-am bagat in spatele lui, ca eram pe stanga pe contrasens...era cam aiurea faza...asa ca am lasat-o moale..poate era politie, ca nu vedeam ca era pe noapte....
Da mai...ma dau la executive...am sange-n vena :twisted:

Ralex_GT 25-06-05 20:55

Oricum sa nu ne abatem de la tema topicului....Tico face Dacia....poa sa zica cine ce o vrea...sa vina sa se dea cu mine :D ...fara tuning...deci standard...bine am alte cauciucuri normal...a si sunt bun :twisted:

A_D_U 18-07-05 10:04

Tico face Dacia, doar cand bate vantul din spate. In rest \"micul fier de calcat\" nu are sanse. Am sa ma testez sa vad cu cat il iau.

topser 09-08-05 13:48

topicul asta ar trebui inchis...s-a demonstrat clar ca tico face dacia!
am tico si dacie 1997 (cu numai 30.000 km printre ultimele dacii berline facute inainte sa vina francezii la pitesti ...)

Uitati aici si un filmulet....cu un tico care face o dacie...dacia pe deasupra mai avea si borla cica...
https://www.4tuning.ro/gal/albums/FIL...ta-LR/a1/3.avi

Pedala 20-08-05 15:54

De mult nu m-am distrat asa de bine pe un forum. :)
Eu o sa fiu probabil subiectiv pt. ca am Tico...
Deci despre diferente s-a vorbit, s-a rasvorbit, etc.
Asa ca sunt curios si eu ce posesor de Dacie ar mai avea curaj sa afirme ca s-ar da cu un Tico pe ce distanta vrea el dupa ce a facut 140000km cu un motor la care nu a schimbat nimic in afara de consumabile si care a vazut in fiecare zi 5000rpm.
Pana acum n-am intalnit nici un posesor de Dacie care sa zica ca nu ar da masina aia, in schimb am intalnit destui posesori de Tico care nu l-ar da chiar daca si-ar lua alta masina. In oras tot cu asta ar merge.
Si sunt de acord ca nu este masina de mers afara, nici eu nu merg cu ea afara. Nu a fost proiectata masina pentru asa ceva si tot ajunge la 150 :).
Iar Dacia este, asa cum a spus si maica-mea si altii care au avut \"placerea sa conduca asa ceva\", \"o caruta\".
E mai slaba si ca un alt mini din perioada aia (Fiat 850 Special, Mini). Sa vedeti la masinutele alea demaraj (fac praf si un Tico).
Cat despre Tico vs. Golf IV... am facut si eu un GOlf IV. Golf IV dragilor nu exista numai R32, TDI de 150 si asa mai departe. Exista si de 1.4 de 75CP si SDI de 68 pe care le poti face cu un Tico si cu o Dacie.
Dacia are si ea avantajele ei si astea sunt portbagajul si interiorul ceva mai lat. Atat.

topser 21-08-05 09:47

mare adevar graiesti Pedala :D

Skma 22-08-05 11:10

O concluzie din parte mea si dupa parerea mea cine nu e de acord nici o problema :1) tico face dacia in conditia in care in tico se afla o singura persoana .
2)tico nu mai face dacia daca se mai urca o persoana sau mai multe :arrow:

pdw 24-08-05 15:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ralex_GT\"
Max. output:50.7 PS (50.0 bhp) (37.3 kW) @6000 rpm

Din cate stiu eu un Tico normal are 42 CP!!!

topser 25-08-05 21:57

41 CP , 796 cmc

DnI 26-08-05 10:27

tico este foarte bun pentru bucuresti!
cu 500.000 lei am mers toata saptamana :D

cat despre demaraj, merg pe dacia...

Yonut21 26-08-05 11:20

Daewoo Rull3zz!!! Eu merg pe TICO+ ca e mai ieftin de intretinut si nu-ti ploua, pe cand la Dacie ...

RoSonic 26-08-05 12:00

Deja a imbatranit topicul, se repeta aceleasi idei.... in general subiective

Topic inchis! Fiecare isi trage singur concluziile...

All times are GMT +2. The time now is 01:43.

- Copyright 2026 4Tuning