Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Maserati Biturbo 2000cc(VL-42-PAC) vs. TXA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2673-maserati-biturbo-2000cc-vl-42-pac-vs-txa.html)

SEBASTIAN 20-01-06 21:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"secera76\"
Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Ma bag si eu........cine stie :D :D :D

bah zeilor, nu va mai luati de sora mea mai mare ca ma supar... :lol: aveti toti acolo un turbo si s-a umflat muschiul pe voi :lol: Poate ma supar acum si ii iau pararea... ca oricum masina cred ca a dat-o ca vroiam s-o iau eu :lol: :lol:

Am dat masina intr-adevar.Si nici pe forum nu am mai intrat de ceva timp.Si nici cu TXA-ul nu m-am dat.Dar o sa se dea noul proprietar...cred.Oricum....nu pt ca am avut eu(sau ca o sa mai am)Maserati e o masina performanta indiferent ce zice lumea..ca e ...ca nu e..E.Va zic eu.Conduceti un Maserati si apoi veniti cu comentarii.BMW-uri si OPEL-uri si VW-uri conduce tot poporul......NO OFENSE.
Am achizitionat ceva mai nou.Un Corrado 2.9VR6 225 cp.Ca sa fiu in rand cu poporul.Astept provocari :D

Assteapta!

radu_lkv 20-01-06 22:09

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Ma bag si eu........cine stie :D :D :D

bah zeilor, nu va mai luati de sora mea mai mare ca ma supar... :lol: aveti toti acolo un turbo si s-a umflat muschiul pe voi :lol: Poate ma supar acum si ii iau pararea... ca oricum masina cred ca a dat-o ca vroiam s-o iau eu :lol: :lol:

Am dat masina intr-adevar.Si nici pe forum nu am mai intrat de ceva timp.Si nici cu TXA-ul nu m-am dat.Dar o sa se dea noul proprietar...cred.Oricum....nu pt ca am avut eu(sau ca o sa mai am)Maserati e o masina performanta indiferent ce zice lumea..ca e ...ca nu e..E.Va zic eu.Conduceti un Maserati si apoi veniti cu comentarii.BMW-uri si OPEL-uri si VW-uri conduce tot poporul......NO OFENSE.
Am achizitionat ceva mai nou.Un Corrado 2.9VR6 225 cp.Ca sa fiu in rand cu poporul.Astept provocari :D

esti distractiv :D
cu prima ocazie ai o provocare de la mine ;) :twisted: :twisted:

SEBASTIAN 20-01-06 23:28

cum arata un corrado de 225cp?

Hondarul 21-01-06 09:55

in loc sa vedeti ca omul este sincer si declara caii de pe dyno, voi il luati la misto... nu era mai usor sa stea linistit si sa zica ca are 178 sau cati are unul stock ?? Ar fi tare ca de acum la legale sa vina fiecare cu fisa de la dyno... total imposibil, dar cinstit :wink:

secera76 21-01-06 19:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
L-ai luat pe ala care era al lui Alex?

Da pe ala de la Alex l-am luat.O stiu masina mai demult pana sa o aiba Alex.Si oricum Alex a avut f mare grija de ea.Sunt f multumit.

secera76 21-01-06 19:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
TXA are motor de M5.

No comment.Pai tembel sa fiu sa sustin ca un 2000cc V6 BITURBO poate face fata un M5.Cinste lui.S-o stapaneasca sanatos.
Imi pare rau ca nu ne-am dat cand avea vechiul motor.Ba a fost el plecat nush unde ba am avut eu motorul varza.
Dar dak da Dumnezeu poate pun si eu un turbo pe actuala masina.....bine nu ca ash ajunge cu turbo la caii unui M5 dar...se simte.

secera76 21-01-06 19:15

Re:

Quote:

cum arata un corrado de 225cp?

Optic arata mai bine dacat o IMPREZA.Tehnic arata mai bine ca un Corrado de 190cp sau cat o avea stock.
Si nu am nevoie de sfaturi,aprecieri sau deprecieri de la nimeni.
Intreaba pe cei care au fost la Craiova la ultimele liniutze cum alearga masina.
Acum ce sa fac...m-am dat si io mare cu 225cp.

P.S.
E un simplu forum pana la urma nush de ce *** esti ironic.

Achim 24-01-06 01:15

Dupa 13 pagini pe care le-am citit m-am hotarat sa ma bag si eu in seama... din pacate pe la pagina 11 mi s-a cam taiat elanul cand am aflat ca ai vandut masina, dar nu-i nimic :wink:

Ca sa incep cu inceputul, felicitari pt noua achizitie :) Citisem undeva pe la inceput ca nu iti schimbasei jantele fiindca nu se potriveau cu nici unele de la alte marci!? eu stiu sigur ca se potrivesc cu cele de pe Alfa Romeo in 4 prezoane... acum nu stiu daca tu aveai 4 sau 5 prezoane :roll:

In continuare, as lansa o provocare, atat pt actualul tau Corrado, cat si pentru \"fosta\" ta :lol:

SpeedeR 25-01-06 08:17

si eu vreau sa imi testez roshcata cu un corrado d 225 cp :P
asteptam prima ocazie :)

secera76 29-01-06 22:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Achim\"
Dupa 13 pagini pe care le-am citit m-am hotarat sa ma bag si eu in seama... din pacate pe la pagina 11 mi s-a cam taiat elanul cand am aflat ca ai vandut masina, dar nu-i nimic :wink:

Ca sa incep cu inceputul, felicitari pt noua achizitie :) Citisem undeva pe la inceput ca nu iti schimbasei jantele fiindca nu se potriveau cu nici unele de la alte marci!? eu stiu sigur ca se potrivesc cu cele de pe Alfa Romeo in 4 prezoane... acum nu stiu daca tu aveai 4 sau 5 prezoane :roll:

In continuare, as lansa o provocare, atat pt actualul tau Corrado, cat si pentru \"fosta\" ta :lol:

Cu fosta nu mai depinde de mine.Cu Corrado accept.Ce motor ai?cp? etc...

secera76 29-01-06 22:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
si eu vreau sa imi testez roshcata cu un corrado d 225 cp :P
asteptam prima ocazie :)

Ce roscata e?Motor ..etc.Nu ca n-ash accepta.E ok.Accept.Dar tre sa stiu si eu cine si cu ce ma provoaca. :D

secera76 29-01-06 22:45

Re:

Quote:

[ :D

Assteapta![/quote]

La cat de rosu si lung era Assteapta ala al tau trebuia sa stau vreun an dupa o provocare.Uite ca n-am stat. :evil:

Achim 30-01-06 00:10

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Achim\"

Cu fosta nu mai depinde de mine.Cu Corrado accept.Ce motor ai?cp? etc...

2.0i 16V aspirat 200 cp :idea: ai fost la Racing Revolution la Craiova?!

secera76 08-03-06 15:34

Re: Maserati Biturbo 2000cc(VL-42-PAC) vs. TXA

Am vandut-o si pe asta.(Corrado)E in bucuresti masina.....la cineva care sa ocupa de ea.Sper ca pana in toamna sa-mi iau alta....caut acte momentan pt recarosare...cele care sunt de vanzare in RO sunt rupte-n doua majoritatea.

SEBASTIAN 08-03-06 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by secera76
Assteapta!

La cat de rosu si lung era Assteapta ala al tau trebuia sa stau vreun an dupa o provocare.Uite ca n-am stat. :evil:[/QUOTE]

Vroiam sa spun sa astepti pentru mine sa scot Peugeotul.

All times are GMT +2. The time now is 17:39.

- Copyright 2026 4Tuning