Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

GTII 09-02-12 21:53

Re: E36 - \Inca un cabrio....

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4872961)
:lol: ce aveti fratilor cu pleoapele mele?......;)....pleoapele sunt jos deja...am schimbat sticla unui far ca era crapata si am schimbat si pleoapele cu unele normale, dar nu le-am pus inca sus (trebuie vopsite si asta se va intampla odata cu reparatul barii, adica dupa ce termin cu jantele)...

Mie mi-a placut cum arata cu pleoapele alea nu stiu de ce nu sunt pe gustul tuturor....:lol:...

chiar dau bine pleoapele pe ea :) la ce jante te-ai gandit? sa pui pe pisi? :d

Dadutu 09-02-12 22:03

e super frumoasa masina,chiar printre putinele pisici cu hardtop:shock:

Nosfer 09-02-12 22:51

asaaa ma bucur ca le-ai schimbat :)) nu zic ca erau urate pleoapele astea, insa par.. indecise. Parca erau intre pleoapele normale si badboy.

21UKS 10-02-12 07:08

multumesc de aprecieri, ....BBS se preteaza ptr motan...:lol: (nu ca nu ar fi si altele frumoase dar asa mi se pare mie)...

21UKS 10-02-12 19:34

3 Attachment(s)
avem parcare privata la strada...:lol:
asa arata fara "sprancene"...pe farul din dreapta se vede siliconul ca nu am avut chef de curatat pe frigul asta

Lulaa 10-02-12 19:36

ce ai facut cu ogl?cum facem sa mi le trim sa iti trimit bani inapoi?

21UKS 10-02-12 19:40

Quote:

Originally Posted by Lulaa (Post 4874863)
ce ai facut cu ogl?cum facem sa mi le trim sa iti trimit bani inapoi?

:lol::lol::lol: acum vreo 2 zile le-am dat ptr sticla de far ca o aveam crapata...baiatul le-a schimbat motorasele si a ramas sa incerce sa le fixeze pe masina

RIcKO 10-02-12 19:43

Jar jantele UKS-ule ..le-am vazut azi ...doamne feereste cum o sa arate cabrioul asta , spor!!

bogdan.t 10-02-12 19:52

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4874860)
avem parcare privata la strada...:lol:
asa arata fara "sprancene"...pe farul din dreapta se vede siliconul ca nu am avut chef de curatat pe frigul asta

Arata mult mai bine fara pleoapele alea!!!

21UKS 10-02-12 19:56

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4874874)
Jar jantele UKS-ule ..le-am vazut azi ...doamne feereste cum o sa arate cabrioul asta , spor!!

ms, frumos....vb maine pe un PM sa vedem cum va ajunge un capac la tine (de la jante ca am unu in plus)

parca si mie imi place fara pleoape...:-) oricum le voi pune pe alea normale ca altfel se vad ledurile mai rosii decat restul inelelor seara...

21UKS 10-02-12 19:59

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4874874)

ms, frumos....vb maine pe un PM sa vedem cum va ajunge un capac la tine (de la jante ca am unu in plus) ....pardon: voi avea unu in plus...:lol:

parca si mie imi place fara pleoape...:-) oricum le voi pune pe alea normale ca altfel se vad ledurile mai rosii decat restul inelelor seara...

RIcKO 10-02-12 20:01

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4874894)
ms, frumos....vb maine pe un PM sa vedem cum va ajunge un capac la tine (de la jante ca am unu in plus) ....pardon: voi avea unu in plus...:lol:

Ok multumesc frumos , rezolvam maine , abia astept sa le vad puse pe a ta cred ca or sa rupa tot :))) pana la urma o sa le maresc si eu buzele ( in timp) cel mai bine ii sta fara pleoape deloc ,,,eu am avut dar le-am aruncat cand am vopsit-o

21UKS 10-02-12 20:08

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4874899)
.......cel mai bine ii sta fara pleoape deloc ,,,eu am avut dar le-am aruncat cand am vopsit-o

asa e, dar deocamdata am angel-uri din alea naspa cu LED si se vad urat acolo sus (adica se vad ledurile mai puternice).....o sa le pun pleoapele alea clasice pana schimb angelurile (ma gandesc la ccfl galben OEM....m-a prins tare OEM-ul asta:lol:).....

RIcKO 10-02-12 20:10

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4874909)
asa e, dar deocamdata am angel-uri din alea naspa cu LED si se vad urat acolo sus (adica se vad ledurile mai puternice).....o sa le pun pleoapele alea clasice pana schimb angelurile (ma gandesc la ccfl galben OEM....m-a prins tare OEM-ul asta:lol:).....

Vezi ca are motzu un set de angel foarte bun ccfl dar nu e galben , e alb are pret bun la el , vb cu el vezi

21UKS 10-02-12 20:16

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4874910)
Vezi ca are motzu un set de angel foarte bun ccfl dar nu e galben , e alb are pret bun la el , vb cu el vezi

acum vb cu el pe mes:D...ms

All times are GMT +2. The time now is 11:04.

- Copyright 2026 4Tuning