![]() |
re: *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 ***
Quote:
Quote:
Ma gandesc si eu ca vine de la sine faptul ca trebuie sa mai socializam!:D Este o portiune de vre-o 10 km care am inteles ca o sa fie asfaltata,oricum o sa merg sa vad cum e drumu` cu 2 saptamani inainte ca sa stiu exact cum sta treaba!Pentru ca nici mie nu imi convine sa merg prin gropi cum la nimeni altcineva care vine! Daca din nefericire nu se asfalteaza nu o sa avem alta solutie decat Valea Oltului-Talmaciu-Transfagarasan-Balea-si inapoi doar ca o sa ne oprim la SB! Eu sper sa fie ok pana atunci drumul! Numai bine! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Pai cineva tre sa ia o initiativa...tine-o tot asa. Ar fi super sa avem o reuniune E 36 in fiecare an...eu unul sunt adeptul la chestii organizate... mai vezi o masina, mai imparti niste idei, sfaturi cu oameni pasionati... Carcotasi or sa fie intotdeauna...orice padure are si uscaturi:D |
O sa iasa frumos, doar cand ma uit la lista cu cei care s-au inscris, sunt din toata tara....chiar astept ziua de 31 iulie...
Seara buna |
Quote:
2. De ce sa avem decat una?! si de ce decat de E36?! :???: Sa incercam sa mai "furam" si noi ceva idei de pe afara... sa incercam sa facem si noi cum fac ei.. ca de uitat ne uitam .. si zicem decat WOW.. si gata!Dar noi de ce nu?! asta ar trebui sa facem ;) :D 3. Stiu.. dar daca predomina cei multumiti sunt egal cu 0 carcotasii! :D Quote:
Si eu abia astept ziua de 31 cu un foarte mare suspans! O seara buna! :paper: |
Tocmai am luat tricourile!:D O sa revin cu poze cand ajung acasa :)
Toti cei care au comandat sa imi dea PM sau sa scrie aici cum vor sa le trimit sau daca ramane sa le dau personal la intalnire! Numai bine! :paper: |
Quote:
|
il iau la intalnire :lol: , sa nu il terfelesc pana atunci !
|
si eu tot la intalnire vreau sa-l port prima oara....
prima mea intalnire anuala E36 si primul tricou tricou....si sper cat mai multe O zi buna |
Tricourile :)
18 Attachment(s)
Lipseste al lui Teo_WST pentru ca nu am apucat sa ii fac poza!L-a luat "cald cald" :D
:arrow::arrow::arrow: |
sunt foarte frumoase....astept 31
|
asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lol:
l-am gasit si pe al meu:> superbe sharky O SA IASA CEVA UNIC SI FOARTE FRUMOS! |
abia astept sa vad ce poate sa scoata SYD cu jucaria lui....
felicitari sharky inca odata pt cat te zbati,si cat suflet ai pus sa se tina evenimentul asta,si mai ales pe acest traseu.... PS ieri au anuntat la radio ca sa deschis traseul transfagarasani,si ca este fff practicabil...sper sa nu minta aia...... |
Sunt foarte misto tricourile! Eu o sa-l iau cand ne intalnim. Respect!
|
Re: Tricourile :)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning