![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
cu boxele mici se aude mai penal ca in conserva,eu tot asa am dar sunt ca pixu,am pus azi un subwoofer dar parca nici ala nu are nici o treaba cu masina.. Cred ca e facuta sa fie lasata asa cum e..
|
Quote:
La partea cu subwoferu iti recomand sa nu mai incerci, cabrio este una din cele mai antifonate masini la compartimentul portbagaj :))) am incercat eu cu subwofer de SPL si cand am inchis portbagaju nu se mai auzea nici fsss :))...daca chiar vreti subwofer pe cabrio cautati in realoem si vedeti subwoferu harmankardon cu care vin unele masini echipate din fabrica. |
prea tarziu,aseara l-am legat.. abia a incaput,am rupt si cuiul de la roata de rezerva,sta ca foamea,suna de parca sunt ceva copil in calduri la 18 ani bff bff you can find me the club bff bff aka 50 bfbf :)) o sa incerc niste boxe ca astea originale sunt facute pentru pe noapte cred..
|
Difuzoarele de jos sunt de 13cm iar cele din spate sunt de 10cm :) Nu prea ai ce scoate din ele. Un sunet decent sa zicem, ai scoate cu ceva investitii dar bas o sa auzi doar la volum mic. Ma refer sa se auda toate joasele din melodii.
Eu m-am gandit sa pun iar 2 difuzoare intr-o usa si un woofer in locul cotierei. Un JL 10w7 ar fi ideal ( nu cred ca intra acolo ) sau un kicker patrat, daca nu, sigur 8w7 intra si ii ajunge si loc de cutie dar nu o sa-ti tremure narile de la bas. Cu ovalele alea, facute cutii in spate pentru ele, pentru club, rock si muzica de la radio, nu-ti mai trebuia subwoofer, la diametrul ala coboara foarte bine dar nu a fost sa fie :writers_b. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am facut rost de o cutie cu 2 difuri de 8".....nu se aude foarte tare dar intra perfect in spate la cabrio.....diseara pun si o poza sa vedeti...si va spun si cum se aude la mine......am probat-o in alta masina:lol:
|
Quote:
|
AZI E ZI DE SARBATOARE!!
MAJORATUL !! :bunch::giggle::boogy: |
La multi ani :) acum poti sa ii rupi franele legit, e o doamna in toata regula :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |