![]() |
Re: AYG
Quote:
Am inteles ca vruiai sa te iei de mine intr-un fel anume si ai dat in cupe:lol: P.S stiai ca calculatorul merge doar cu semnal 1 si 0? daca da tot ce vezi aici e o iluzie optica:-P si hai sa lasam discutia sa moara aici avand in vedere ce varsta ai, ar trebui sa fi cu capu pe pamant si mai inteligent ca mine sa nu mai apleci ochii la ceea ce vezi pe ecranul tau.;) |
nu am zis in nume de rau ..dar am vazut la fiecare pe topic aceeasi chestie cu poze cu cupe si trofee ..
acum ceva timp erau discuti pe forum cum ca majoritatea nu concureaza pt cupe doar pt pasiune ...si dintro data pasiunea sa transformat in vanatoare de cupe ..asta era ideea ... pot face si eu poze cu cele 53 de cupe pe care le am sa le pun pe forum dar nu ma pasioneaza chestile astea... de participat anul asta e adevarat am participat doar la 3 evenimente ..din mai multe motive personale ...dar anul trecut am fost la foarte multe ... deci sa nu crezi ca am ceva personal cu tine sau sistemul tau ...nici vorba |
Quote:
Stiu cel putin 3 oameni care alearga dupa cupe, din pasiune. Da' au sange in instalatie sa alerge dupa ele unde-i greu, nu unde se iau numai daca faci act de prezenta. Si nu i-am auzit niciodata sa stea acasa cu pretexte si motive legate de scor sau de masina. Indiferent de nr. de cupe, aici stau ei ceva mai bine decat tine. ;) Lasati masinile sa vorbeasca pentru voi, e poate cea mai buna varianta. |
Quote:
man pune mana fa masina ta personala si atunci vorba ta lasam masinile sa vorbeasca ca de tastat e simplu .. ps: daca 5 persoane de pe forumul asta nu vad masina mea aia nu insemna ca nu exista ..e valabila si reciproca ... PS 2 : hai sa nu poluam topicul omului aiurea ca nu mai are rost ..ne vedem la anu poate nu o sa mai fii asa........................... |
Quote:
Nu pot sa-ti accept provocarea, ma declar incapabil sa-mi fac mie masina mea. :lol: PS: Vrei sa facem lista, sa vezi ca-s vreo 5 care au vazut-o, si restul nu? :-) PS2: Hai. :) |
MAXIM!!!!!!!!!!!! =)))
adu-ti aminte cine te-a invatat ca nu dai in difuzoare cu cat scrie pe amplificator... si ca un PS... toti au vazut acel 157 inafara de 5 persoane, nu? Daca nu o scoti, DEGEABA O AI, intelegi? :) pe principiu ce mare e, da ce frumos atarna |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Din cate imi aduc aminte eu... ar mai fi o persoana care a avut la un moment dat wall :-) cu niste gz-uri 15xq
Link cu titlu informativ: https://www.youtube.com/watch?v=Rlg1hBeDuK4 PS Nu e de neglijat dupa scorurile care le da ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Termenul de WALL pentru incinte a aparut prima data in regulamentul dB Drag, acum multi ani, si descrie ORICE fel de incinta care depaseste linia geamurilor. Orice alta definitie pe langa asta e... inventata de noi. :) Da, corect, e logic si normal sa separi "jumatatile" complet. Dar definitia si regula spun ca orice trece, fie si cu un milimetru, de linia geamurilor, este wall. Ma repet, daca vrem noi sa adaptam definitia dupa propria opinie sau logica.... ne priveste. |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
Nah... acuma stii cum e? Si eu am avut o incinta care culcata era ... cutie si intoarsa era wall probabil :lol: Si-ar face toata lumea asa nu? Si s-ar lauda multi aiurea pe forum.. :lol: si deja nu mai are haz.
Acuma ca-s de 15 sau 18, 2 buc sau 4 buc, fiecare decide cu ce vrea sa rupa gura targului, important e ca exista pasiune si ambitie si asta da tot farmecul competitiilor, nimic mai mult. |
Re: Arlequin / VW Passat Kombi - Pure Music
Quote:
Sau te refereai la calitatea materialului foto... Nu de alta dar pozele nu canta. Nici tare, nici bine. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning