![]() |
Re: Vw Polo
3cai fata sau tweeter midbass si subass ?
vezi ca la 4 cai sau 3 fata <cum preferi> iti tre un player care stie ca proceseze 4 cai ceva de genul p90+dex sau drz hx-d2 sau alpine f1 :) asta in cazul in care nu pui crossover intre medie si tweeter. |
fara suparare , daca citeai ce am scris nu se mai ajungea la neintelegerea asta. pe fata am tw + mid+ midbas , pe spate am midbas + tw , in portbagaj 2 woofere. ca hu un dvd alpine cu procesor.....
|
citisem dar nu vazusem procesorul si nu stiu despre ce e vb si nici dls-urile.
acum inteleg...vag :) |
e ffff simplu:
am un dvd , la el leg un procesor de sunet, din el plec cu semnal pe amplif, nu? difuzoare de medii: DLS iridium, bagate in bord... chiar nu stiu ce e asa greu :) |
nu era nimic greu de inteles.
nu citisem eu tot. |
9 Attachment(s)
ce am realizat zilele trecute
|
bravo domnu,ti-au incaput mediile in bord?si eu cochetam cu ideea dar imi dadeau fix in tuburile de aer:(,bafta si hai ca nu mai ai mult:)
|
au intrat la fix! , bineinteles ca acela era singurul loc in bord unde puteam sa le bag si am fost nevoit sa tai umpic tubul de aerisire lateral dar nu e nici un bai
mai am circa 10 zile pana cand intru in posesia tuturor componentelor si dupaia incep sa crosetez portbagajul :| |
spor la treaba asteptam finalul...care va fi unul f interesant..:D
|
inevitabilul s-a intamplat! brainstorm dupa brainstorm si sper ca asta este ultima si finala configuratie:
front: mid bass: Brax Matrix 6.1pp mid: Dls Iridium (original filter) tw: helix rear: GZHC 165X woofer: 1x jl10w6 amps: pt tw & midbass = helix a4 pt mid & rear &woofer= GZ hydrogen 5125 (parca) capacitor: dietz 3f distribuitor : GZ hu: Apline IVA-D106R + PXA H701 wires: speakers: Directed Audio 12AWG twisted blabla...(30m in total) power: Dietz 0AWG insonorizant : STP + Dynamat (portbagaj + portiere) ce am mai facut: in zonele "periculoase" am izolat toate firele cu staniol :) sper sa fie de ajuns de luni poze la amps. inca ma dau cu capu de toti peretii sa-mi gasesc un pxa-h701 (nimeni nu are de vanzare) |
Quote:
daca nu anunti :sad:am avut unul si am renuntat la el (eu caut h900) asteptam poze;) |
setul asta de matix va fura mintile
|
le aveam in vizor de acu vreo juma de an, poate mai mult:) vorba lu` Banu, daca se dau rest la paine :))
|
@vrx: cand mai exact ai renuntat la el???
|
saptamana trecuta ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning