![]() |
Re: hehe
Quote:
hai ca ne vedem in oras facem o liniutza cu spatele k :lol: |
Ati murit cu totii pe aici ma ?? Eu am tot dreptul pt ca am \"picat\" sala cu 20 :P... poate data vitoare :(
|
Pai daca nu inveti nimic si-ti sta capul numai la bas si la bucile lu \"sti tu cine\" :lol:
|
Re:
Quote:
pacat ca nu ai luat permisul că te-a provocat Oana la o liniutza :lol: PS: Oana fiind my girl care tocmai a luat permisul . :lol: :lol: :lol: |
6 Attachment(s)
Membru nou
POLI 2000 l, cred ca 150 cp In curand film :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Acolo sta Poli :) |
hehe...
Sa speram sa nu fie vreun semn rau ca si io' tot acolo mi'am facut poza la masina... numa' dup'aia mi'am dat seama si a fost cam tarziu ca sa'mi schim pozitia.... :roll:
|
Acuma iti schimbam avatarul..
Ce faci esti la scoala ? |
hehe....
da.......ma mai uitam pe net si am vazut ca ai scris ceva......nu mai pot de fericire!!!! :lol: ...ba ....daca cumva se intampla sa nu mai vina baietii de la Arad sa faci cumva sa ma anunti ca asa poate nu o sa mai vin acasa sapt asta......
|
Sigur nu vin sambata asta, vin sambata cealalata.
Noi mergem la Bucuresti pana la urma. Deci nu sambata asta, cealalta, vin baietii de la Arad, si te astept acasa :wink: |
...
Dar numai POATE nu vin ca mor de doru masinii!!!.....oricum am vb si cu mama ca o sa vin in week'end iar acas' si mi'a dat mai putini bani dar oricum vin ca sa'i mai rup fashu la noul \"bolid argintiu\" :twisted:
|
hmmmm...
Dar care mergeti pana la urma si cu cine?......Andrei si'a gasit oameni sau mergeti voi cu el?....
|
Andrei merge si singur, dar oricum merg nu stiu ce colegi cu el.
Eu merg cu Cby si cu Jaba, cu matizu. Daca vrei sa-ti vezi pozele cu masina, uita-te la \"Poze cu masinile din ADR\" 8) |
Si daca mergeti ... pana la urma cand plecati si cand va intoarceti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning