![]() |
AfterDark RULES!!!!!!!!!!!!!!
8) :D |
Re:
Quote:
|
exista acel topic numit Various.
scuze de offtopic |
Sa nu intelegeti ca acum cum ii da cineva la DADI o poza sa modifice,repede hop si yo sar sa ma bag in seama.
De aceea i-am cerut acordul lui DADI ca sa fie capri la un loc cu celalalt,si asa poate il vede si vivian :) |
Quote:
Quote:
|
Frumos ce propui tu Criss, dar mai realizabil este ce mi-a propus Dadi, oricum eu ma voi apuca de lucru cat de curand sa-i fac spoilerele si am sa combin cumva ambele propuneri + ideile mele si sper sa iasa ceva frumos.
Oricum, cu evacuarea nu ati nimerit-o nici unu din voi. :evil_laug |
1 Attachment(s)
xxDADIxx incearca sa lucrezi un pic si p masinutza asta. Mersi! Bafta
|
1 Attachment(s)
Am terminat si CIELO lu Shadow! Cata m-am apucat si de a ta!
|
WOW!!!!!!
Arata super bine!!!! Skyline, scrie pe el!!! |
Mersi frumos dadi
|
Re:
Quote:
|
bmw
4 Attachment(s)
Poti sa imi faci si mie niste modele frumoase de spoilere... dar sa nu fie exagerate :)
Si daca ai putea sa modifici pozele 02.jpg si 002.jpg (spoilerele) dar totusi sa le pastrezi aproximativ linia lor. Mersi frumos. |
3 Attachment(s)
sunt curios
pana acum nu mi-a aratat nimeni un tuning valabil pentru m5 tuneaza-mi si mie masina plz :D |
Eu v-as ajuta pe toti dar acu am o porblema cu computerul oricum in lumita timplului va ajut plus ca primesc poze si pe messenger si abea fac fatza :cry:
|
8 Attachment(s)
Dadi...iti dau si eu ceva de lucru...Ti-am pus mai multe poze cu solenza mea la care te rog sa ii pui bara fata de pe peugeot.La fel si din lateral cu pragurile.Ti-am trimis mai multe poze sa ai de unde alege...
Mersi mult!!!!! P.S.Unele poze sunt editate in oglinda....deci nu va speriati nu a aprut Solenza cu volan pe dreapta!!! :P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning