![]() |
Re: Oltcit Trs
Quote:
Nu cred k l-ai mai vzt pe DVD-u la masina noua cu dinastea s-a mai maturizat intre timp plus k semnatura ta.. nu-si are locul.. da-o mai bine jos.. pm.. pai ai furat banii mha din casa, hai k asa se aude de la tute si de la Nedelcu Catalin |
iar vorbesti aiurea si te bagi unde nu e treaba ta ! va informez ca madalin e ciripitoarea forumului :d intrebati orice.. ca el le stie pe toate:D e informat despre tot la cat barfeste
|
[QUOTE=doarr4u17;651537]
cineva2002ro (12/5/2006 1:44:27 PM): mi-am luat jante ats pe 15'' cineva2002ro (12/5/2006 1:44:33 PM): saptamana trecuta cristinelmadalinzolti (12/5/2006 1:44:37 PM): cineva2002ro (12/5/2006 1:44:40 PM): am dat pe ele 150 euroi cristinelmadalinzolti (12/5/2006 1:44:50 PM): aha cineva2002ro (12/5/2006 1:45:10 PM): am mai cumparat si o turbina cineva2002ro (12/5/2006 1:45:13 PM): am dat 400 euroi pe ea cristinelmadalinzolti (12/5/2006 1:45:23 PM):aha, bv.. iti pui turbo? cineva2002ro (12/5/2006 1:45:30 PM): imi pun la primavara, iti dai seama uitati fratilor ce mi-a scris doarr4u pe messenger , am pus un citat din discutia avuta cu el zilele trecute :))) |
eu nu vorbesc cu ITi dau seama ! numai terminatu de madalin vorbeste asa.. si euroi.. ma streseaza si pe mess.. bine ca exista ignore . moderatori.. va rog frumos.. scapati-ma de handicapat :))
|
da e super ptr un oltcit .intercooler?:rolleyes2
|
nu are turbo! ms frumos.. s-a si muncit la ea... si inca nu e gata 100%
|
gata mah cu cearta!! ce e aici?? ;))
|
nu e o cearta.. doar ca sunt amenintat..
ahaaaa si si iti daai seaama :))))))) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...666#post651666 nu mi-o fkt nimik adminu p forum :)))))))) =)))))))))) mortii matii de fraier vin dupa ce plec de la tute :)) direct la U k sa te dezmembrez pe U si masinile tale :))))))))))))))))))))))))))))))) iti rrup caapu asta am primit pe mail ! nu e frumos asa... nu mai injurati.. nu ma intereseaza ce ai primit.. clarbodyspeed |
Quote:
|
pai nici nu stiu daca e a mea.. eu nu am aratat dunga. am aratat masina
|
2 Attachment(s)
am vazut masina live, este reusita si fuge. Marfa rateurile, se auzeau nu gluma, speriai lumea de pe victoriei. :lol: Am pus si 2 poze de la intalnire. ;)
|
cesa mai ma masina e reusita dei mai pune si niste jentzi o sa fie si mai super inca odata felicitari
|
Este super masina...!!! vazuta pe viu!! merita toate aprecierile noastre, dupa cum vedeti, a muncit destul la ea (si o sa mai munceasca...! )!! Asa ca... Nu mai vorbiti aiurea cei care nu stiti...!! A dovedit ca poate, si el si masina!!! Numai cerculetele de aseara si-au dat un cuvant... ;))
|
pai si un filmuletz ceva sa vedem si noi acele cerculetze fantastice?:P
|
parerea mea masina arata ok ,dar mai subtire cu ''cerculete , fuge de rupe ,etc"
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning