![]() |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
Quote:
salut Cristian, imi pare rau dar pana pe 1 septembrie sunt legat de manii si de picioare...nemtii mei sunt plecati in concediu ; daca nu o rezolvi pana atunci...cu placere Bogdan |
Salutare nea Bogdan!!
195/65/15 - preturi si modele? 205/60/15 - preturi si modele? Danke! ;) |
moamaaaa, ce norocos am fost ca mi-am luat gumele acu o luna... ca prindeam concediile astora.
nea Bogdan, intrebare: mi-am pus anvelopele pe Casco. Daca mi se taie vreuna, sa zic... Doamne fereste! vinzi la bucata ?! |
2 Attachment(s)
Quote:
ce facusi, ai topit deja toyo-urile de asta primavara ? bene, uita-te mai jos si poate te "lipesti" de ceva...dar nu mai devreme de 1 sept...si un pic peste (ce sa fac ? concediile ne manaca) haidipa si cu riespekt Bogdan |
Quote:
se poate si la bucata, la jumate sau la sfert, sa nu-mi ceri...ca nu merje numai bine Bogdan |
ma intereseaza cele mai ieftine gume pe care le ai 225/50R17 ! URGENT UN PRET pls
|
Quote:
225/50R17 94W/ZR*BRAVURIS BARUM la 149 eur 225/50R17 98Y/ZR*MAM35 MAXXIS la 133 eur 225/50R17XL 98Y/ZR*K104 HANKOOK la 149 eur 225/50R17 94Y*EXELERO FULDA la 152 eur Bogdan |
195/45R16 de vara cu profil in V?
|
3 Attachment(s)
Quote:
ai o oferta mai jos...primele doua arata asa...restul nu stiu ..nu am "scobit" dupa ele... Bogdan PS: coloana verde/rosie iti spune cate mai sunt disponibile in acest moment...la ei, la noi pe saptamana viitoare...daca imi dai ok pana luni la prima ora |
boss..zi`mi rpd..alea la 133 sunt cu tva ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bucuresti |
Quote:
hai o incalti tu primu..eu mai astept.. sa termin...cu totul... alea.. maxxis ..v-urile..sunt marfa |
salut.
ma mai intereseaza si pe mine 2 preturi pentru 2 anvelope: toyo proxes T1 82 V 195 / 50 / R15 sau Gy Gsd 3 195 / 50 / R15 si eventual ce mai ai pe 205 / 45(50) R15 cu profil V |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning