Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/257484-ford-fiesta-mk6-1-4-tdci.html)

aXXo 20-02-13 21:02

Re: Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5370944)
axxo, te deranjez si eu cu o intrebare la care sper ca poti sa-mi dai raspunsul. Vreau sa mai reduc ceva din zgomotul de la motor. Cumva 1.4tdci al tau are antifonare la capota? Ma refer la acel capitonaj. Benzina stiu ca nu are si ma gandeam sa iau de la un tdci sa-mi pun daca ele au. Mersi !

Salutare, da, are antifonare... Ar fi fost prea zgomotoasă în habitaclu:D

valentin16 26-02-13 17:40

1 Attachment(s)
Referitor la " Am pus ochii pe un focus, varianta titanium de 115 hp, cu dotările de vârf...ceea ce la fiesta niciodată nu le-aș fi putut atinge/avea, gen dublu climatronic, navigație în bord, pilot automat, computer bord, volan multifuncțional, EDS, ESP, senzorii de ploaie și parcare, încălzirile in geamuri și scaune...etc"
...si Fiesta mk6,poate fi echipata cu climatronic/navigatie/CB/incalzire scaune..si ar mai fi cate ceva.
Doar ca fiecare dintre acestea costa ceva.
La Focus(dupa 2009 si nivel de echipare Titanium) aceste dotari vin standard,pe cand la Fiesta mk6,aceste dotari vin doar daca cel care cumpara masina cere suplimentar aceste dotari.(navigatie,cb,ESP,climatronic,incalzire parbriz/scaune/airbag cortine,etc)

In martie cumpar radio-cd cu travel/pilot original de Fiesta Mk6.
Se dovedeste a fi mai fiabil decat cele dedicate.
Si arata chiar ok.

aXXo 10-03-13 12:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valentin16 (Post 5379531)
Referitor la " Am pus ochii pe un focus, varianta titanium de 115 hp, cu dotările de vârf...ceea ce la fiesta niciodată nu le-aș fi putut atinge/avea, gen dublu climatronic, navigație în bord, pilot automat, computer bord, volan multifuncțional, EDS, ESP, senzorii de ploaie și parcare, încălzirile in geamuri și scaune...etc"
...si Fiesta mk6,poate fi echipata cu climatronic/navigatie/CB/incalzire scaune..si ar mai fi cate ceva.
Doar ca fiecare dintre acestea costa ceva.
La Focus(dupa 2009 si nivel de echipare Titanium) aceste dotari vin standard,pe cand la Fiesta mk6,aceste dotari vin doar daca cel care cumpara masina cere suplimentar aceste dotari.(navigatie,cb,ESP,climatronic,incalzire parbriz/scaune/airbag cortine,etc)
In martie cumpar radio-cd cu travel/pilot original de Fiesta Mk6.
Se dovedeste a fi mai fiabil decat cele dedicate.
Si arata chiar ok.

Salutare Valentin, să îmi spui cum e când îți va veni consola pentru mașina ta iar legat de dotările adiționale, eu sunt de părere că este totusi costisitor să aduc toate aceste imbunătățiri la Fiesta :D Mai bine mizez pe o altă clasă de automobil :D

Azi am văzut cum vor ieși jantele ...voi ce părere aveți de culoare?

valentin16 10-03-13 12:15

Este foarte ok nuanta de culoare aleasa la jenti.
Arata chiar foarte bine.

Cu travel/pilot original de Fiesta ,acum stau si studiez instalatia electrica din manual,...pentru compatibilitate.
Sa nu ma trezesc,ca nu o pot folosi.

Fireburn_03 11-03-13 22:16

culoarea este super!!! abia astept sa le pui pe masina si sa iesim la o pizza :) poate mai pe lumina ca sa le vad si ziua ;) (cu toate ca acum e cam randul meu sa vin in giurgiu :)) )

aXXo 18-03-13 09:57

1 Attachment(s)
Uuuu...mi-au sosit jantele :D
Dar le pun la vânzare, detalii în semnătură...

chyryCRY 18-03-13 09:59

pacat ca nu apucam sa le vedem pe masina :D

mihaimgl 19-03-13 10:06

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 5404253)
Uuuu...mi-au sosit jantele :D
Dar le pun la vânzare, detalii în semnătură...

salut,ce dimensiuni au jantele?? si un pret informativ..??mersi..

aXXo 19-03-13 10:19

Quote:

Originally Posted by mihaimgl (Post 5405705)
salut,ce dimensiuni au jantele?? si un pret informativ..??mersi..

Mihai, ai toate detaliile in semnatura, sunt cele pe 15"

mihaimgl 19-03-13 10:35

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 5405720)
Mihai, ai toate detaliile in semnatura, sunt cele pe 15"

mersi,am sa fac un control la oftalmolog ,ce drequ nu mai vad):):):

c0la 19-03-13 19:01

Ti-am lasat mesaj in topicul de anunturi daca este de acord imi lasi un PM cu nr de telefon.

aXXo 06-04-13 19:53

7 Attachment(s)
Luminițe-n portbagaj și cateva fotografii noi cu jantele de vanzare :D

07LKY 08-04-13 02:43

Frumos si util in acelasi timp, imi dai si mie un pm sa-mi spui cum ai facut? As fi recunoscator. + costurile aferente. TNX !

aXXo 08-04-13 15:33

Quote:

Originally Posted by 07LKY (Post 5431624)
Frumos si util in acelasi timp, imi dai si mie un pm sa-mi spui cum ai facut? As fi recunoscator. + costurile aferente. TNX !

Ti-am dat PM.
Cu placere.

aXXo 14-04-13 16:31

3 Attachment(s)
Am pus si siglele Ford in locurile lipsa si un mic sticker in locul "Bluetec" :D unde am facut eu remaparea.

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning