![]() |
Re: Provocari
Nu sunteti normali:)
|
Quote:
Big-G, e Grigore, baiatul cu mondeo alb. Deci ii sti pe amandoi, eu doar le-am dat link, sa rada de tine :) |
Si pana la urma 3 sau 4 pagini de posturi ..nici o provocare..doar jigniri si batjocura......deja e plictisitor ce faceti voi...sincer...abtinetiva decat sa vorbiti asa in bataie de joc unu de altu...
|
esti tare gras ! PUNCT :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))
|
hai ba provocativa ca deja ii prea b00ring :( ! ! !
|
Io saxo amarat provoc eMGi puternic :D:D 400m...
|
Quote:
|
Deja va invatati...este timp toata vara,deocamdata nu promit nimic,stai linistit ca si al meu e "amarat" ca si al tau :D
|
incepe sa prinda culoare topicu :D
|
1 Attachment(s)
Se stie ca vara e Open Sezon la liniutze :)))
|
Quote:
|
si mai ai o provocare de la mine pe silvas ma bad guy .. sa nu uiti de ea .. ai vrut provocari .. acum ai :X
|
Da ma Bad-Guy, da Sacso ii mai amarat cu vreo 40 de cai :) Si nici nu are valve de-alea inteligente :D
|
Vezi poate are si nu sti,nici eu nu stiam,i-am mai pus eu vreo 2 sa fiu sigur ca are :).
Da voi intre voi nu va provocatzi?asa macar de antrenament :),eu mai am si alte preocupari din pacate...mai sunt si altzii prin deva,vedetzi cu Ilie ca si el era nerabdator sa aibe cu cine se da...sau mai chematzi-l pe tipu cu TT'u ;). |
Na sa va dau sa mai cititi ceva,sa mai va cultivatzi putzin ca poate asa va mai trec liniutele din cap
https://www.4tuning.ro/info/distributia_variabila.htm apropo de distributia valabila La motor de 1.6 cum crezi ca au scos 120 de cai...la 1.8 160 si la 200 200 ? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning