![]() |
Re: 130i vs. Golf 5 R32
Quote:
|
eu cred ca golful r32 ar trebui comparat cu un seria 3 nicidecum cu 1.... dar cred ca nu isi avea rost comparatia asta:D:D
si un polo cu seria 1...... amuzant nu:))) :)) |
@tratament: get a life
|
130 are demarak mai bun de pe loc si este chiar mult mai rapid in starturi rulate....ca manevrabilitate probabil ca as da avantaj pt r32. Este dovedit ca r32 poate tine pasul cat de cat cu un 130i sport pe circuite strampte cu putine linii drepte...dar poate fi usor in avantaj in aceleasi circumstante in fata unui 130i care nu are suspensia sport si CRED ca e un pic mai grea decat 130i sport.
Dar daca ar fi sa cumpar una din aceste masini....as alege r32. Sunt fan BMW dar trebuie sa recunosc faptul ca 130 reprezinta o incercare bmw de a se impune pe acest segment de piata...in fata mea este doar o alta masina de serie compacta....rapida...nimic de zis. R32 este o masina care are MULT mai mult caracter decat seria 1. Este o masina care chiar te face sa intorci capul dupa ea pe strada. Cand cumperi o astfel de masina nu prea stai sa te uiti la consum, sau la cat te costa sigurarea sau alte rahaturi. R32 pot sa il compar cu figura facuta de Nissan cand a lansat modelul Pulsar GTI-R...un hatchback cu doua usi 2000cmc turbo,240cai, 4wd. Era la ora aceea cel mai rapid hatch (1992). Tratament.... "golful r32 ar trebui comparat cu un seria 3 nicidecum cu 1"...."un polo cu seria 1"....Atentie "ca cade" pietre!!!!!! |
Quote:
|
La cate piese de tuning d.p.d.v. al performantelor exista pt Subaru Impreza WRX STI,modelul pe care il are Sebastian,nu e mare lucru sa obtii 700CP.Pt ca nu se modifica piesele originale ale masinii ci se schimba cu altele mai performante.Doar bani sa ai...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
-zz- lumea se ia de tine pt. ca nu prea esti atent,si pui intrebari de prost gust,iar tu gti,nu este cum spui tu bani sunt nu sunt pe primul loc,trebuie sa cunosti,poti sa ai si miliarde fara sa cunosti sau sa ai pe cineva care sa cunoasca nu faci nimic
|
Quote:
eu si cristi nu ne luam de -zz-, noi suntem prieten cu el, doar il indreptam spre calea cea dreapta :lol: :D |
Din motive lesne de inteles .... votez pt r32.....superior din toate punctele de vedere, incepand de la confort pana la raportul pret/calitate.
|
cum adica din toate punctele de vedere??daca era superior din toate punctele de vedere il mai comparam cu bmw-ul,desi nu cred ca e mai special
|
Doctore...tu ai inteles ce-ai vrut sa intelegi...pe cine stii tu afon in ale mecanicii si nepasionat de condus si de masini sa-si ia Subaru Impreza WRX STI???Sa-mi faci poza cu el daca il intalnesti...
|
Sa stii ca poti sa ai bani frumosi....si gasesti ateliere de specialitate care NUMAI asta fac: imbunatatesc performante masinii. Poti sa fii incapabil sa iti schimbi roata daca ai pana....te duci acolo, lasi O GRAMADA de bani (k doar esti tare)...si cand o scoti ai 300cai in plus...si cand te intreaba cineva: "Ce i-ai facut frate?" Te uiti la el cu ochi inocenti si dai din umeri. Poti avea masina performanta si fara sa stii tot despre masini sau sa fii mare mecanic.
|
mey eu iti spun ca sunt din astia si ca noi incepem sa deviem de la subiect:)(in romania nu sunt subaruri ca daciile ca sa gasesc eu unu)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:40. |
- Copyright 2026 4Tuning