![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - etapa a 3-a
Vezi tutorialele de la Tutoriale & Help, sau DigiMods. Cat despre rabdare... o ai daca-ti place sa faci asta (sau orice altceva). Eu lucrez relativ repede (record - 3 masini intr-o zi), dar in ultimul timp am intins lucrarile pe mai multe zile pentru ca n-am avut timp.
Stick to the subject, pls ! |
hai point... t asteptam :)
|
baieti intarzii cateva minutele....mai am praguu si cateva chestii minore ....revin ! :D
|
1 Attachment(s)
am lucrat foarte presat de timp la masina asta si c-am atat am putut sa scot din ea , oricum sunt multumit de cum a iesit :D . Succes Gabi ! :)
|
in acest moment sunt singurul membru din juriu online... imi pare rau k nu pot anunta acu castigatorul ... dar sigur o sa il aflati in cadrul zilei de maine :) ... bafta
|
frumoasa masina Gabi bravo :)
|
Hai ma baieti (juriu) cu decizia aia o data, ca stam ca pe jar ! :-P
|
deci se pare k acest vot este cel mai dificil de pana acu, pt k nu ne putem pronunta; si nici aduna cu totii :lol:
|
ce-l mai bine trimiti pozele pe mail fiecarei persoane din juriu, si fiecare dintre ei sa-ti trimita inapoi decizia lor :)
|
Deci ... ne scuzati pentru intarziere dar a fost destul de greu sa ne decidem ... Ca sa nu va mai tinem pe jar ... castigatorul acestei editii a Virtual 4Tuning League este : Gabi |
true true ... cea mai dificila alegere de pana acu ... bafta gabi ... bafta point... si bafta tuturor participantilor .... sa n vdm cu bine la urmatoarea editie
|
Saru'mana, saru'mana !!! :peace: Multumesc juriului pentru votul acordat si... felicitari PointMaster pentru lucrare; arata FOARTE bine (n-am vrut sa-ti spun pana la decizia juriului :lol: :-P). Chiar daca n-ai modificat foarte mult, e calitate!!!
Asteptam urmatoarea etapa!!! :twisted: |
frate yo ma bucur cel mai mult ca am reusit sa aflam castigatorul :lol:, Gabi Felicitari ai fost un adversar foarte bun ! Mersi pt coment, nici masina ta nu a fost rea :-P Ne revedem in editia urmatoare :)
|
Quote:
|
Felicitati baieti ... le meritati din plin !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning