![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
M-am uitat de 3 ori la poze si JUR ca nu imi dadeam seama ca este masina ta SNS ule :))
Daca nu observam numarul....nu stiam.. In gandul meu era...asta are omu in gand vrea bot vento:)) Foarte bine Volfistule ! Sa vedem vopsit si botul acuma si va fi tzava !;) |
Quote:
Quote:
|
Nu vopsi semnul, parerea mea, arata bine asa, mai ales ca e in stare perfecta. bafta :)
|
4 Attachment(s)
Cateva consumabile , asa ca tot a venit primavara
Attachment 2382760 Attachment 2382761 Si ceva smoked de GTI Attachment 2382762 Cat despre jante, vor ramane tot cele albe... Attachment 2382763 |
Lasa man, ca vin bine si astea ;).
Poti vopsi grila, negru mat. |
Cat te-au dus semnalele? ce is Depo?
|
Daca ai stii cat m-am chinuit sa fac rost de bani si sa il conving pe tata sa cumpar jantele tale :D , si nu a vrut ca cica imi frecau cu ET 24 si deaia ..
Oricum e frumoasa si asa , bafta cu ea . Ce ai de gand sa ii mai faci ? |
Daca vrei vreodata sa revopsesti toata masina,fa-o intro culoare unica,nu tot culoarea asta,nu se merita,mai ales ca acum ai si bot de vento.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
foarte bine asa, aceeasi culoare, exact cum ai spus si tu, nu tuningareli, imi cam place tot ce faci tu... bafta pe mai deparrte
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si acum pozele: Attachment 2399268 Attachment 2399269 Attachment 2399270 Va urma ! |
data "aviatoare" sa pui si butonul "like!" sa pot da :-P :lol:
|
Frumos volf, si vopseaua e foarte faina. Sarbatori fericite:-)
|
Quote:
|
Asta asteptaaaam maaaa vopsita babuta !
Este foarte buna ideea negrului lucios,prea toti le aveau negru mat ! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning