![]() |
Quote:
Eu l-am luat din prima... sala cu 24... si orasul cu pile! |
a doua oara l-am luat (prima oara am picat la sala)da' faza misto la traseu e ca am fost doi baietzi si o bunaciune rau de tot pe la 26 de ani si de cand sa urcat aia in masina si pana sa coborat gaboru sa uitat numai la ea si a vb numai cu ea!Noi de umplutura!Binenteles am luat totzi trei :) :)
|
a 4-a... abia ieri... probabil ca asha a fost sa fie sau nu am invatzat io prea mult. in fine am permis shi-s fericit...
|
FELICITARI!!! :wink:
|
Din prima , multumesc lui Dumnezeu , cu 22 la sala , chestionarul 13 , viitorul meu numar norocos :lol: 8)
|
am si eu o intrebare....am un prieten....a dat de permis...a luat...acum asteapta sa i se elibereze permisu.....pana i se eliereaza permisu....are voie sa conduca?.....ce i se intampla daca il opreste politia?....va multumesc anticipat...
|
sunt in aceeashi situatzie shi itzi spun asha: daca conduce pana se elibereaza permisu shi il prinde e groasa treaba... i se v-a anula examenu shi va fi considerat ca shi cum nu ar avea permis., din cauza ca el inca nu figureaza in evidentza conducatorilor auto a politziei. asha ca mai bine se abtzine... shtiu ca e greu ca numai io shtiu cum e... dar io zic ca nu se merita riscul.
|
bine mersi mult....acum l-am sunat....si l-am dezamagit mult...avand in vedere...ca il asteapta masna in fata portii.....:))
|
a mea e de un an in fatza portzii... deci cunosc sentimentu`
|
Re:
Quote:
Din momentul in care politistul respectiv depune dosarele cu admisii la politia locala vei figura la ei in evidenta , iar daca te opreste iti verifica permisul prin statie , si il detii. |
Re:
Quote:
hai nu ma innebuni esti sigur ... mai ai pus-o rau de tot daca conduci pana nu il ai !! deci eu am permis de mai putin de o luna si ma batea unul la cap sa conduc ptr ca primesc amenda ca nu am actele la mine tu din ziua in are platesti la stat taxa aia si pana duci chitanta la politie .. in perioada aia nu poti faci nika eu special m-am uitat la data eliberarii si am observat ca data la care am depus chitanta la politie e diferita de cea a eliberarii permisului... si in plus cand scoti permisul tu semnezi acolo si iti va pune stampila cu data.... deci daca te prind epolitia si vede ca data difera ai pus-o te alegi cu dosar penal conducere fara a avea permis.... |
Ovi puiu` mami eshti prea copil sa ma cert cu tine dar problema ta e ca nu ai delok dreptate. e ca mine shi treaba e probata de un amik de-al meu... tu sa fi sanatos shi sa faci ca tine, ok? hai bafta
|
Cum ziceti voi , domnilor. Am avut multe cunostinte pe care i-a oprit politia in acea perioada de asteptare. Nici unul nu a platit nici macar acea amenda pt. acte , au zis politistul cu care au fost admisi si data in care au sustinut examenul si atat.
KrushX , cine a zis ca ne certam ? Normal ca si eu recomand asteptarea , ce mai is alea 2 saptamani dupa ce astepti 18 ani ? Am zis doar ca nu e chiar cum zici tu cu anularea examenului :roll: |
E chiar recomandat sa stai cuminte!!!!
Chiar pot aparea probleme.... ca atat timp cat permisul nu este \"facut\" .. nu are ce verifica prin statie cel care te opreste pentru ca apari fara permis... chiar daca dosarul a fost depus.... pentru ca inca nu exista permis (cu numele tau si cu o serie pe el...) Poti sa scapi usor doar in cazul in care a trecut ceva vreme de la depunerea dosarului, si permisul asteapta la politie sa-l ridici.... si cand da prin statie figurezi cu permis... si e ca si cum l-ai fi uitat acasa... doar ca e la ei... |
Pedeapsa este : AMENDA PT NEPREZENTAREA ACTELOR!
Mie asa mi`a zis instructorul si nu cred ca vroia sa`mi anuleze aia permisul sau era prost informat... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning