![]() |
Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...
Quote:
|
Quote:
Iulianee...baietel..l-ai cunoscut pe marean "pa' persoana fizica" de-ti place sa vorbesti aiurea ? Faza cu "pe bani(daca ai)" imi arata ce aspiratii de cocalar ai :twisted: Si nu mi-o baga pe aia cu "n-ai cu ce" ca am ba..., da' imi este frica de astia ca tine ::???: |
[QUOTE=bmw_motorsport;4133178]topicul oricum era degeaba...din moment ce masinile sunt la vanzare...nu se prezinta nimic...nici macar planuri...idei...din cate imi aduc eu aminte erau la vanzare inainte sa auzim macar de cuvantul criza...deci sunt ceva ani....si tot la fel arata...:rolleyes2[/QUOT daca citeai mai atent ai fi vazut ca am precizat ca am 2 ursi , si nu mai pot sa-i tin pe amandoi , am spus k sa vada lumea ca amandoi sunt buni si nu vand vre-unul dintre ei ca ar fi nasol sau mai stiu eu ce , iam pus pe amandoi la vanzare ! care se vinde celalant ramane si va deveni un urs v8 . dar orcum vad ca multa lume nu se oboseste sa inteleaga rostul topicului , asa ca ma-m convins !!!
|
Quote:
am cheltuit bani cand am vrut eu ,nu a trebuit sa imi zica cineva ce sa fac cu banii si momentan strang bani pentru masina mea :D am sa redeschid topicul in max 2 luni am sa iti dau un Pm te voi invita sa arunci o privire sa vezi ce inseamna o masina transformata ,cumparata in starea ultimului cazan;) desfacuta schimbat pasaje,suspensie,bucsi,grup,motor,instalatie electrica,modificata chiuloasa (mare surpriza am pentru tine cu Acea Nova)un soft si o vopsea niste jante,o suspensie ,.... CE POT SA ITI SPUN EU IMI FAC MASINA DE LA 0 NU O CUMPAR SI MA LAUD CA ASA AM FACUT-O EU !!!! Legat de Nova te-am refuzat pentru ca stiam ca esti mai agitat decat o COCA COLA... Dar voi fi la start cu acea NOVA !!! FII SIGUR DE ASTA;) CAND MASINA MEA VA FI LA FEL DE PREGATITA CA E46 DE 1.8 CARE BATEA ALFA 2.5 V6 ,CA SI MOTOR DE 1.8is de batea 2.0vanos 2 masini In ceea ce priveste RZC nu l-a ridicat nimeni in SLAVI domnule Dani_E21(apropo de asta ai cea mai urata capota pusa vreodata pe E30) ( RZC nu s-a mai tras cu nimeni dupa ce a vandut grupul si cutia masinii :).... totusi daca vrei sa faci o afirmatie corecta fa una potrivita si daca tot dai telefoane da un telefon si intreaba-ti prietenii daca a batut M3 e36 si Seat Leon FR cu soft modelul 2009! VA SALUT CUNOSCATORILOR !!!!!!!! ZEII TIMPULUI SI AL CAIILOR PUTERE !!!!!!!!!! A FOST ULTIMA DATA CAND AM POSTAT AICI PENTRU CA NU AI CU CINE VORBII OMU E LIMITAT !!!!!!!!! |
Quote:
|
mariane ati filmat cand a batut m3`ul ? cu ce m3 sa dat am mai intrebat odata !! si nu mi sa raspuns ....eu stiu ca sa dat cu unu de anglia cabrio estoril 3.2 321 cp...
cat despre capota lu` dani....o fi ea urata dar e facuta cu mana lui...ca si restu masini ;) ps:gusturile nu se discuta ...cred ca stii asta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
IMPRESIONANT,DAR DIN PUNCT DE VEDERE INTELECTUAL "TE DOMIN" !!! TE SALUTA BAIETELUL !!! https://www.youtube.com/watch?v=6eII9UAJt5U OARE CU CINE SEMENI TU ????? |
Quote:
Iti plac ursii???....foarte bine...citeste si lasa pe altii sa scrie si sa-si dea cu parerea despre ei.... |
din ce am vazut pe topicu' baiatului de la craiova e POSIBIL sa aibe omu aproximativ 215hp...
restu e can can! :D |
Eu nu-l contrazic ca nu are 215cp, pana nu avem dovada dyno nici el nu o sa ne faca sa credeam ca ii are, dar nici sa vina cu 5.6 secunde si alte prostii de genu ca e prea aberant
|
Atatea discutii aberante pentru nimic..... aveti toti rabdare sa se mai usuce asfaltu, facem o intalnire restransa (fara fani, fara copii ai forumului,doar cine se da, nu cum era la 23) si va impartiti toti gradele :lol: cum zicea cineva mai sus
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning