![]() |
Re: Strech Tyres - experienta, marci gume, dimensiuni.
Quote:
|
salut tuturor........scuze pt off-topic dar vad ca este lume care chiar se pricepe la roti.....am luat pt e36-le meu un set de jante brock b1....2 buc 8,5 j et 13 si 2buc. 10j et 20.....asa entuziasmat am fost cand le-am vazut ca le-am cumparat si cand sa le pun pe masina nu se potrivesc la prezoane....gaurile de la jante sunt putin mai intre mijloc......tare ma tem k sunt 5*112 in loc de 5*120.....exista vreo metoda cum le-as putea adapta sau trebuie sa le vand???scuze inca o data pt off-topic
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca incerci sa le pui cu flanse adaptoare, o sa le scoti minim 20mm inafara (hai sa zic 18mm). Ceea ce e deja mult prea mult pentru latimile si et-urile pe care le ai. Se poate face redrill, in mod normal trebuie umplute gaurile existente, si apoi regaurite exact intre ele, dar pentru asta trebuie sa iti permita si spatele jantei (suprafata de montare pe fuzeta trebuie sa fie dreapta). |
si intrebarea este cat de sigura este treaba? si mai ales cine se baga la asa ceva sa si garanteze pentru?!
|
Quote:
personal am asa ceva ( jante regaurite la dimensiunea prezoanleor mele) |
Salut am jante bbs rz pe 16 8j ce anvelope ar da un pic de look agresiv...
|
Quote:
|
din cate stiu min 5...5.5...cam atat ar trebui sa aiba
|
:shock:
Pe 9 J cu 205/40/17 presiunea variaza intre 2.5 - 3 in functie de anvelopa ... |
Quote:
|
Nu iti statea in ce sens ? Era dezumflat ?
|
Quote:
Daca bagati 5 bari intr-o guma si e vre-o pingea, risti sa iti bubuie in fata. Ce e intre 3 si 4 bari e pentru drift asa. Dar deja la 5 bari e periculos ! Quote:
Deci e clar ca aveai ceva probleme mari. Quote:
Quote:
In functie de drumurile de la tine din oras, si cat de experimentat esti, asa si presiunea. Eu merg cam cu 2.3 -2.5 in general. La 3 bari cu tot cu suspensia, imi clantane dintii prea tare :lol: Robynet mai sus are dreptate, depinde si ce anvelope ai. (vechime, producator). |
Quote:
si vezi aici pe forum la alex fan bmw parca...normal ca mai strech(janta mai lata si aceas guma parca)a trebuit sa bage peste 6 in fine |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning