![]() |
ba esti nebun frate daca tii asa ceva in masina abia astept sa vad mai de arpoape
|
Eu in locu tau sa mor de nu as dormi cocotzat pe sub-u ala ....sau as face rampa si as parca masina in apartament :shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
|
1 Attachment(s)
Hondare, iti trebuie setul asta:
|
La ce, la casa ??? Ca daca il lasam in masina, trebuiau sa ia toata masina, ca nu aveau pe unde sa-l scoata... Ca am lacat la haion, ca romanul... :lol: Asa ca luau masina cu totul...
Esti tare Rosonic... :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D |
Hondarul si-a tras cutia fermecata in masina :D
Tare rau wooferul Dak nu mai ai rabdare pana iti montezi sistemul, vin-o cu statia ta si wooferul si punem la mine sa testam... Ai vazut ca statia mea deabia il gadila :D. |
Aaaa si inca ceva... Sa-ti prinzi bine toate suruburile si mare grija la luneta... n-o vad prea bine... :lol: :lol:
|
Buna idee mane... Numai ca nu stiu cand oi mai scoate cutia din casa ca am nevoie de ajutor... :cry: Dar te anunt, daca e, vi pe la mine, sa vedem doar cum se aude... :lol: Daca as avea un garaj unde sa-mi trag si eu firele... :cry:
|
da de ce-ti trebuie mah onerosule garaj?injurate-as, nu ti-am zis ca te ajutam sa-ti pui alea?
da vad ca tu vrei cu tot dinadinsul sa dai bani! vorbeste cu sgm ca el are garaj :wink: |
Pai cred ca dureaza 30 de minute sa le trag, dar imi ingheatza mainile bah... :wink:
|
:headfones :headfones :headfones :headfones :headfones
Hondare, sa nu uiti de tweetere in bord si casete cu Guta 8) |
Gutza Reynolds, te rog... :wink:
|
9 Attachment(s)
:arrow:
|
9 Attachment(s)
:arrow:
|
9 Attachment(s)