Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/238015-masina-mea-opel-astra-bertone-cabrio.html)

bujuKYL 02-10-12 22:17

Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

Voi da in kitch daca fac capacele de la oglinzi cu stikerboms?:rolleyes2...sunt putin crapate cum am fost atins in trafic de alte masini...asta pana o sa fac comanda la capace cromate:rolleyes2:arrow:

bujuKYL 02-10-12 22:35

2 Attachment(s)
e gata si scrumiera si oglinda retrovizoare interioara(sau cum io zice):D

westsideracer 02-10-12 22:53

Parerea mea e ca nu ar arata rau cu stickerbomb pe capacele oglinzilor...sper ca a fost o gluma treaba cu crom pe oglinzi :-w

bujuKYL 02-10-12 23:24

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5195557)
Parerea mea e ca nu ar arata rau cu stickerbomb pe capacele oglinzilor...sper ca a fost o gluma treaba cu crom pe oglinzi :-w

e doar un gand deocamdata!:D...sper sa reusesc sa ajung la ziua in care voi cumpara ceva oglinzi gen M3 care sa se retraga odata cu inchiderea masini8)

bujuKYL 03-10-12 17:30

1 Attachment(s)
e gata si oglinda! maine sper sa finalizez si consola sa o montez:D

streetfame 03-10-12 18:30

cu oglinzi te pot ajuta eu la un pret mai mic decat cel de pe piata, baga id meu si vb pe mess sa nu se considere reclama.

westsideracer 03-10-12 20:25

O dai in kitsch rau daca ii pui oglinzi cromate! stai cuminte:P

bujuKYL 03-10-12 20:35

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5196597)
O dai in kitsch rau daca ii pui oglinzi cromate! stai cuminte:P

ar fi ultima solutie:D:lol:

davay 03-10-12 20:58

Are ceva dreptate colegul de mai sus.Ceva oglinzi negre retractabile ar fi o chestie daca ti neaparat sa le schimbi:-)

bujuKYL 03-10-12 22:26

Quote:

Originally Posted by davay (Post 5196688)
Are ceva dreptate colegul de mai sus.Ceva oglinzi negre retractabile ar fi o chestie daca ti neaparat sa le schimbi:-)

exact!...cromate ii plac la fata:rolleyes2 si mna daca punem bani impreuna pentru masina mai tin cont si de parerea ei!:D oricum masina o sa investesc aproape tot in ea pana o sa fie gata...pentru ca in curand o sa-mi achizitionez o masina de zi cu zi si bertonele va deveni masina de week8)

ALexSTe 03-10-12 23:02

Incet incet masina prinde contur :D. Bravo, tine-o tot asa ;).

bujuKYL 03-10-12 23:19

Quote:

Originally Posted by ALexSTe (Post 5196933)
Incet incet masina prinde contur :D. Bravo, tine-o tot asa ;).

multumesc!

bujuKYL 05-10-12 10:24

1 Attachment(s)
aseara am reusit sa montez consola si dupa ce o mantasem, mi-am dat seama ca uitasem sa bag si mufele de la aer:lol: si pe pipaiala si cu o lanterna am reusit sa le pun! acum mai urmeaza husele de la schimbator si frana de mana, nuca schimbator Astra H si mai vedem ce...:D

streetfame 05-10-12 11:11

stikere si eu vreau sa iau. vad ca iese bine :) imi place. sunt alea la carte STICKER BOMB? spor in continuare :)

danny125 05-10-12 11:13

Arata bine, imi place...dar mi se pare mie s-au se cam dezlipesc pe la margini :???: , incearca cu feon (de ala de uscat parul) sa le incalzesti putin, poate se lipesc mai bine

Si inca o idee, cand ai timp de migalit, lipeste stickere si pe butoane si decupezi frumos cu lama incriptiile de pe butoane, ca asa prea sar in ochi butoanele :-P

Oricum ai facut o treaba buna, spor la munca in continuare

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning