![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
Voi da in kitch daca fac capacele de la oglinzi cu stikerboms?:rolleyes2...sunt putin crapate cum am fost atins in trafic de alte masini...asta pana o sa fac comanda la capace cromate:rolleyes2:arrow:
|
2 Attachment(s)
e gata si scrumiera si oglinda retrovizoare interioara(sau cum io zice):D
|
Parerea mea e ca nu ar arata rau cu stickerbomb pe capacele oglinzilor...sper ca a fost o gluma treaba cu crom pe oglinzi :-w
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
e gata si oglinda! maine sper sa finalizez si consola sa o montez:D
|
cu oglinzi te pot ajuta eu la un pret mai mic decat cel de pe piata, baga id meu si vb pe mess sa nu se considere reclama.
|
O dai in kitsch rau daca ii pui oglinzi cromate! stai cuminte:P
|
Quote:
|
Are ceva dreptate colegul de mai sus.Ceva oglinzi negre retractabile ar fi o chestie daca ti neaparat sa le schimbi:-)
|
Quote:
|
Incet incet masina prinde contur :D. Bravo, tine-o tot asa ;).
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
aseara am reusit sa montez consola si dupa ce o mantasem, mi-am dat seama ca uitasem sa bag si mufele de la aer:lol: si pe pipaiala si cu o lanterna am reusit sa le pun! acum mai urmeaza husele de la schimbator si frana de mana, nuca schimbator Astra H si mai vedem ce...:D
|
stikere si eu vreau sa iau. vad ca iese bine :) imi place. sunt alea la carte STICKER BOMB? spor in continuare :)
|
Arata bine, imi place...dar mi se pare mie s-au se cam dezlipesc pe la margini :???: , incearca cu feon (de ala de uscat parul) sa le incalzesti putin, poate se lipesc mai bine
Si inca o idee, cand ai timp de migalit, lipeste stickere si pe butoane si decupezi frumos cu lama incriptiile de pe butoane, ca asa prea sar in ochi butoanele :-P Oricum ai facut o treaba buna, spor la munca in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning