![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
asa mai zic si eu mike:D
|
Quote:
P.S. deunde e loganul acela ? i-as propune un vs :D tot 143 de cai .. |
din bucuresti cred......tu ce masina ai?
|
pute-au sa schimbe si mai mult,dar fata de vechiul model e un pas mare!
mai ales la performante...e chiar f bine pt logan!daca e chiar asa cum s-au dat parametrii...100km/h -10.2,consum destul de mic...bv asta e de apreciat!un lucru f bine facut la loganul "nou"! interiorul mai are unele elemente de "jucarie" acolo macar pute-au sa faca schimbari radicale!bordul loganului vechi te face sa zambesti mereu pt ca e de toata jena, plasticul folosit parca este la fel ca cel fol in prod papusilor! |
Quote:
|
http://www.informatii********/dacia-...a-sid1107.html
Punctele de mai sus sunt replace la v**********v nush de ce nu ma lasa sa postez link la un articol... (nu e publicitate la nimic). Daca va uitati la poza spatelui, e loganul de 1.4 MPI. Pai ce logan sport e ala fratzica? ofof...Doar un styling exterior poate, desi eu ca si constructor/dealer nu pot numi versiune sport asa ceva.... Poate pt Maroc e bine si-atat... |
4 Attachment(s)
Nu mai pot edita postul si nici nu ma lasa sa dau linkul articolului... Asa ca vi-l pun aici:
Dacia Logan Sport în ediţie limitată Publicat în data de: 19 Aprilie 2007 Categorii: Dacia, Tuning, Stiri. Începând cu luna aprilie, reprezentanţii Dacia din Maroc oferă modelul Logan „Sport” în ediţie limitată. Cinci sute de clienţi vor fi fericiţii posesori ai unui Logan echipat cu kitul aerodinamic sportiv. Dezvoltat cu piese de origine Renault, modelul Dacia Logan „Sport” va fi oferit în serie limitată (doar 500 unităţi) clienţilor de pe piaţa auto marocană. Dacia Logan „Sport” se distinge în partea frontală prin echiparea cu un spoiler specific, sportiv, ce oferă un aspect dinamic şi agresiv automobilului. În spate, se remarcă eleronul amplasat discret pe portbagaj şi ţeava de eşapament cromată. Kitul sportiv pentru Dacia Logan este disponibil pentru versiunile Ambiance, Ambiance Pack şi Laureate, preţul fiind de aproximativ 280 Euro. Lansat pe piaţa din Maroc în 2005, Dacia Logan este disponibil în 4 versiuni de echipare şi 2 motorizări: pe benzină (din iulie 2005) şi diesel (din ianuarie 2006). |
130 intr-a 3a a reusit un prieten cu 16v-le mai mult nu putea... da ce-mi aud pe-aici... 180 intr-a 4a :lol: :lol:
bai fratilor voua chiar asa de dumnezeiesti si ''rachete'' vi se par chestiile astea? :lol: renault ar trebui sa se lase de benzina... diesel da st misto da benzina no way :| si nu incepeti acu cu ce prost st eu ca loganele voastre mananca pamantu ca stim cu totii ca nu e asa... nici 1.8T-ul de pe audi-ul meu care are 150 cai nu ''mananca pamantu'' da pai un 105 cai... |
a da si care e placerea aia de a merge asa numa cu 200... e aiurea, obositor mai misto sa o tii in 160 nu mergi f repede si nici incet, nu fortezi motorul, nu urla motorul (in cazul altor masini) si ajungi si repede la destinatie... cam 45 min autostrada... daca nu si 40
|
pacat ca arata asa doar in varianta prestige, asa ar fi trebuit sa fie standard, oricum logan e prima masina facuta de renault ptr dacia , sper ca generatia a II-a sa fie mult mai aproape de tendintele mondiale in materie de design...dar decat vechea 1310 e bine si asa, e primul pas inainte....vor mai fi si altii, bafta dacia !
|
Quote:
|
sunt posesorul unui logan prestige de vreo 4 zile, am parcurs cu el doar 200km, consumul mediu este de 8%, in conditiile in care am parcurs mai mult de jumatate din aceasta distanta in oras,masina se comporta impecabil, iar la pretul asta nu stiu ce imi puteam cumpara ..........dupa rodaj o sa mai vb
|
datorita suspensiilor foarte moi concepute pentru drumurile din RO.....Logan ramane in continuare foarte instabil la viteze mari si in curbe,lucru dovedit de ProMotor.......
|
asta se rezolva cu 500 euro......atat costa un set complet de amortizoare si arcuri sport
|
Pentru niste liniute e bun asta 1.6 16v,dar eu prefer un diesel pentru economie la oras si drum lung.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:30. |
- Copyright 2026 4Tuning