Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Skoda (https://forum.4tuning.ro/304-zona-tehnica-skoda.html)
-   -   Viteze maxime la Skoda! (https://forum.4tuning.ro/304-zona-tehnica-skoda/23641-viteze-maxime-skoda.html)

bogdan_wrc 07-05-07 11:38

Re: Viteze maxime la Skoda!

pai daca te uiti sub semnatura, si vorbesti frumos, o sa iti dai seama ce RABLA am.
daca tu nu ai nici macar cip, nu ai cum sa vorbesti cu mine decat din spate. no offence.
cred ca ar fi cazul sa iti ceri niste scuze pt postul de mai sus!!
pt alte detalii, ca sa nu fim offtopic te astept pe aria locala...
chiar nu e cazul sa ma interesez...
fie poza este reala, si atunci minti in legatura cu masina stock, fie ai masina stock si minti in legatura cu poza. clar.

bogdan_wrc 07-05-07 13:50

si pana la urma ce recunosti? ca ai cip sau ca era masina ridicata?
inclin sa cred oricum varianta II. de aia e si ASR dezactivat. ca daca e ridicata patineaza rotile si el vede altceva...

m3lcul 07-05-07 13:52

8) 8) 8) ;) ;) ;) crezi ce vrei tati .... eu iti dovedesc ce si cum dak esti interesat ;)

tre 07-05-07 13:55

E imposibil ce zici tu acolo Melcule cu 105 cai, TDI. Cutia intr-adevar permite viteza aia dar numai ridicata, eu asa zic.

Cu a mea am reusit 230@6500, cutie in 5 trepte si 140 de cai si a durat ceva. De ce n-ai pozat tot bordul, cate rpm aveai?

m3lcul 07-05-07 14:00

mai fratilor... ce naibah nu pricepetzi ??? - maxim maxim mashinuca asta duce 215 ... clar ....dar cine cunoaste drumul din spre campina spre ploiesti ar trebui sa stie k de acolo se coboara..... imi place k v-atzi agitat asa aiurea, oricum eu v-am zis adevarul mai inainte ... dar voi nu frate k nu se poate.... am mers cu 240 in coborare ... am atins viteza .... dar nu cu plecare de pe loc.........

bogdan_wrc 07-05-07 14:32

uite raspunde-mi la cateva intrebari si vei vedea de ce nu te cred nici cand spui ca pe drumul ala, pt ca nu e panta asa de mare.
1. la ce turatie are masina ta puterea maxima (CP, nu cuplu)
2. de unde incepe zona rosie la tine (rpm)
3. de unde iti taie alimentarea? (rpm)
parerea mea: ca nu zici ca aberez
1. 4000
2. 4500- 5200
3. 5500.
1+2+3 eu nu cred ca depaseste 220.

m3lcul 07-05-07 14:35

vad k te tzii tare omule - vino la 15 la orient in bariera - o sa fiu pe acolo sa-ti explic ;) - dak tot esti asa interesat

bogdan_wrc 07-05-07 14:40

nu vin ca nu ma tin chiar asa tare. eu am dovedit ca nu ai dreptate.

m3lcul 07-05-07 14:43

si eu iti dovedesc k nu ai :))

Alex-Rahova 07-05-07 14:44

nu are rost sa va certati
skoda ocatvia 2 cu 1.9 tdi varianta de 105 cp,5 trepte, are in acte 192 sau 195 km/h vmax , nu stiu exact ca nu am talonul la mine.
am mers eu cu 195 si va garantez ca .. daca se mai ducea.. se ducea inca maxim 5 km/h viteza reala , nu ma apuc sa aberez cu "Mai aveam pedala" .. acceleratia era in podea. mai mult nu am incercat pentru ca nu am avut ocazia ;) . Poate s-o duce mai mult, dar masina fiind relativ noua, putini km facuti, poate motorul inca nu e in 'apele lui':rolleyes2
am un prieten cu masina la fel, aceeasi motorizare -> 220 km/h pe A2 .. dar nu stiu reala-nereala. nu vorbesc. Cand o sa am ocazia ( drum liber si drept ) va spun ce si cum , si sper sa am posibiltate sa fac si poza, ca de obicei merg singur in masina si nu prea ma risc sa fac pe fotograful la viteza aia.

bogdan_wrc 07-05-07 14:48

mda...eu am incheiat.
am dovedit ce aveam de dovedit.

m3lcul 07-05-07 14:49

corect - iar eu iti voi dovedi ce am de dovedit ;) - pace !!!

bogdan_wrc 07-05-07 14:57

PACE??? cred ca ai uitat postul de pe oagina trecuta!
EU NU!

Gogu02 07-05-07 16:27

Bogdane din cate stiu eu parca si tu aveai o Octavia 1 actuala Octavia Tour de 90 CP. Daca la masina ta, care are 90 CP, trece acu` de 200 nu crezi ca ar fi posibil ca Octavia 2 care are cu 15 CP mai mult si o aerodinamica mult imbunatatita sa atinga viteza aia in coborare? Si apropo de panta: ma bucur ca imi dai dreptate ca "panta nu e asa de mare" ;).

bogdan_wrc 07-05-07 19:12

gogule??? tu stii mah sa citesti? ce am in semnatura??
am mai multe masini, dar eu vorbeam de cea de fata!
vezi ca i-am zis chiar in primul post pe pagina asta!
Jeeesssuuuuss!!
mai cititi mah si voi in urma nu doar postul ultim. ce ati devenit asa rai...repede sariti la gatul cuiva!
dar de la 200 la 240 e a draq de mare diferenta.
si ia evzi tu ce culoare are bordul ala din poza unde trece acul de 200?!?!? ha? ce masina are bordul ala?
mah, tu esti chinez??
cred ca nu mai stii ce ai zis. tot la fel ai zis si tu ca e panta mare cand vii de la Campina de asta ai prins si tu viteze supersonice. eu am zis ca la urcare nu poti prinde atat. e destula panta. si la coborare e dif !
hai mah ca nu e trambulina aia...
din cauza voastra, ca aia nu e pista de testare, as vrea sa puna radare fixxe pe drumul ala!

All times are GMT +2. The time now is 18:38.

- Copyright 2026 4Tuning