![]() |
Re: Tuning jucarii :)
1 Attachment(s)
Am si eu un Subarut STI de la EXTREME TUNER:-P
|
Quote:
c scara colectionezi? Am 215 modele dar numai scara 1/43 Am si dacia 1300 (model 1977). M-a costat 180 ron. Pt mai multe detalii, hai sa vb p mess ID-ul meu este ovidiumagureanu sau tel 0732359605 Astept vesti d la tine Quote:
Renault 12 Gordini, la scara 1/43 sau 1/18, gasesti la Auchan sau Cora Militari. Quote:
la c scara vrei macheta? dak vrei la 1/43, mergi la Dacia Renault. Gasesti Loganuri intr-o veselie. Costa cam 70-80 ron Bafta!!! Quote:
ce postezi tu, nu-i Dacia ci RENAULT 12 GORDINI produs de Solido la scara 1/18 Quote:
Dacia Gordini NU EXISTA Ori Dacia ori Renault Gordini... Hotaraste-te :) Quote:
Ceea ce spui u de Solido, nu sunt Dacia ci Renault. Solido nu a fabricat niciodata Dacia ci numai Renault 8 si 12. Dacia nu fabrica decat doua firme: ELIGOR si IXO. Mai intereseaza-te Eu detin atat Renault 8 si 12 Gordini cat si Dacia 1300 (model 1977) si toate Loganurile la scara 1/43. |
6 Attachment(s)
Astazi a ajuns...scara 1:10, R/C, Maisto Playerz Custom Shop :shock:
|
salutare am si eu un vw new beetle la tuning si un z3 ... o sa atasez poze before si after :)
|
Fani Lambo, atentie! La OMV marasti sunt cel putin 2 modele Reventon de la Burago 1:24. Calitatea.... mda, ce se poate astepta de la un model 1:24. (nu m-am uitat la pret)
|
nu stiti pe unde gasesc si eu o macheta golf 4 , am cautat in benzinarii , cora , polus si nu gasesc nicaieri
|
Este chiar una de vanzare https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/83905-vand-machete-diferite-scari-repede.html aici
|
mersi mult
|
Skoda Fabia WRC, pacat ca nu o am si in marime naturala :lol:
|
nu mai are nimeni nimic de vanzare??? am inceput sa fac si eu colectie de machete de putin timp si as vrea sa cumpar masini 1/24 si moto 1/12
|
oq din ce ai facut spoilerul fata,spate si eleronul de la golf? ca imi plac la nevunie te rog spunemi si mie multumesc!
|
sal.. sunt facute din cartele telefonice pe care le dai cu acetona sau diluant pt a lua vopseaua jos pt pt a le subtzia un pic... ca sa lucrezi mau ushor cu ele... iar de acolo dupa imaginatzia ta .. rabdarea si talentul :) SUCCES !!!
|
super machete
|
|
baietzi....de un vw polo poate face cineva rost? n-am prea vazut pe aici....da ma gandesc k poate stiti....un prv va rog
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning